Instruktørkurs i Måløy i november.

Bli med på to og en halv time der du får masse konkret kunnskap, både teoretisk og praktisk slik at du kan bli enda mer inspirert, og en enda bedre instruktør. Dette kurset passer både for helt nye instruktører, eller om du har holdt på i årevis. Uansett er det godt å få inspirasjon og utfordringer. Vår oppgave er å tilby medlemmene våre sunn, sikker, effektiv og gøyal trening. Da er det mye som skal klaffe. Her får du masse ny kunnskap og konkrete tips.

Bli en enda bedre instruktør!

Inspirasjonskurs for gruppeinstruktører med Kari Jaquesson 24. november kl. 15.00 – 17.30
på Måløy Treningssenter.  

Kurset passer like godt for deg som underviser «på si», for eksempel i et idrettslag, som for deg som er på et senter.
Pris:  500.- I tillegg til denne delen som er reservert for instruktører har Kari også «vanlig»klasse kl.11.00 og foredrag kl.13.00 på lørdagen , samt klasse søndag 25.november kl.11.00  Om du vil bli med på det også er pakkeprisen 1000.-
LES MER OM KLASSER & FOREDRAG HER

Påmelding:
Telefon: 57 85 42 40
E-post: torill@trenings-senteret.no
Facebook: Send en melding via vår facebookside.

Treningen skal passe deltagerne

Det er veldig ”in” med crossfit-inspirert trening for tiden, noe som farger av på mange treningsformer. Det skal være tøft, kjapt og intens. Men passer dette alle? Nei, det gjør det ikke. Burpees er faktisk ikke for «hvermannsen». Det finnes tryggere måter å få opp inteniteten på. Majoriteten av medlemmene på et vanlig treningssenter eller idrettsforening er ikke ”hardhauser”. La oss gå ”back to basics” og lage oppleggene som passer de aller fleste og som får folk til å svette med et smil.

Å være instruktør er å hjelpe folk til å bli sprekere, sunnere, gladere og kanskje litt mer vågale. Vi er ”entertrainere” og skal både skape og formidle, absolutt bruke personligheten vår, og samtidig være profesjonelle.

Verktøyene vi bruker

Å legge opp timer som får alle med er en kunst, og når det klaffer er det bare helt fantastisk. Uansett hvor mange år du har holdt på, er det godt å få litt ny inspirasjon. Kari startet det første utdanningsopplegget for aerobic instruktører i Norge og vil både inspirere deg, motivere deg, og gi veldig konkrete tips og tilbakemeldinger på:

  • Koreografi
  • Intensitetsstyring
  • Musikkvalg
  • Musikkbruk
  • Valg av øvelser
  • Egenteknikk
  • Deltageres teknikk
  • Holdning
  • Instruksjonsteknikk

Kari Jaquesson har alltid klart å få nordmenn ut av lenestolen! Hun startet det første utdanningsopplegget for aerobicinstruktører i Norge. Hun har drevet flere treningssentre og har formidlet treningsglede gjennom radio, TV, bøker og DVD’er. I tillegg er hun er tydelig stemme innen helse og samfunn.

«Kari er en virkelig inspirator og gir konkrete, tydelige tips.»

Det er stor forskjell på idrett og trim. Idrettsutøvere skal vinne medaljer og må tåle skader. Våre deltagere skal ikke måtte tåle skader. Vi som instruktører skal legge opp og undervise timer som er gøyale slik at deltagerne gleder seg til å komme, samtidig som at treningen er effektiv og oppbyggende. Å kunne virkelig se deltagerne og gi god instruksjon og motivere er ”instruktørens gull”. Gruppetrening er den treningsformen som får de mest trofaste deltagerne og derfor er dette bærekraftig trening. Gruppeinstrukører er viktige for folkehelsa.”

 

 

 

One thought on “Instruktørkurs i Måløy i november.

  1. Pingback: Trim & foredrag i Måløy 24 & 25 november – Kari Jaquesson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.