Trimreisen med «alt»!

Bli med på trimreise til Kemer, en liten, koselig by på den tyrkiske rivieraen, med både fjell og hav. Her skal vi nyte hel uke og bare ha det helt topp!

PÅMELDING
Du betaler ingenting nå, du kan melde deg på, og så mottar du betalingsinformasjon fra reisearrangør.

Tyrkia er for lengst tilbake som en super destinasjon – perfekt for oss som ikke vil reise for langt og likevel få deilig sol og varme. Jeg hadde to treningsreiser til Kemer i 2009, og nå er det på tide med et comeback til denne koselige byen med en 10-års feiring. Vi bor på samme hotell nå som da, vi hadde det veldig trivelig der. Viking Star er vant til å ta seg godt av nordmenn, og har mange faste gjester og vi får mye for pengene. Her nyter vi all-inclusive, så lommeboken trenger du ikke så lenge du er på hotellet. Hotellet har et deilig bassengområde, eget spa med alle slag behandlinger og ligger bare noen minutter fra stranden.

Masse trening, opplevelser og hygge!

Det er trening hver morgen og ettermiddag, aerobic, styrke, yoga, zumba, h.i.i.t, foredrag, inpirasjon, motivasjon, vandring, stretching, puls, og i tillegg en vandring, båttur og bytur. Det er enkelt og hyggelig å spasere i Kemer. Her er det alt av butikker, caféer, marked og mye å kikke på. Det er ikke «masete» selgere slik det kan være i andre byer, dette har de laget regler på i Kemer. Vi koser oss med lang frokost etter trening, og du velger selv om du vil ha mest mulig spa, bade i sjøen eller slappe av ved bassenget når vi har «fri». En dag drar vi på båttur og det er mulig å bli med på vandring.


Det vakkert rundt Kemer, her finner vi furuskoger i nasjonalparken Olympos Beydağları, der kabelbaner kjører til toppen av Tahtalı-fjellet. I nærheten ligger de omfattende gresk-romerske ruinene av Phaselis og de evige flammene som vi kan se komme opp av bakken i den mytiske Yanartaş-steinformasjonen. Masse spennende å oppleve for den som vil!


Hvem passer reisen for?

Denne reisen og treningsopplegget passer for alle, uansett om du er nybegynner eller godt trent.

Det er underholdning og levende musikk på hotellet om kvelden og sittegrupper både ute og inne. 

Direkte fly fra Oslo – Torp – Bergen – Haugesund – Kristiansand – Trondheim

April:
26/4: Haugesund, Kristiansand

27/4: Oslo og Bergen
28/4: Torp

Oktober:
11/10: Haugesund, Kristiansand

12/10: Oslo, Bergen Trondheim

Pris

Per person i delt dobbeltrom april 10.990.-  oktober 11.149.-
Tillegg eget rom: 700.-
Rabatt for tredje person i ekstraseng 500.-

Prisen inkluderer flyreiser, transfer tur og retur, all inclusive mat og drikke  på hotellet, overnatting på Viking Star Hotel, Kemer bytur, 1 dags båttur inkl mat (tillegg for drikke), levende musikk hver dag på hotellet, trening hver morgen og ettermiddag, adgang spa på hotellet (massasje mot tillegg), fri bruk av treningsrom på hotellet.

Du betaler ingenting nå, du kan melde deg på, og så mottar du betalingsinformasjon fra reisearrangør.
PÅMELDING

Her skal vi bo:

Ansvarlig arrangør er Tyrkiareiser.
Alle reisene deres er dekket av Reisegarantifondet.

Det er ikke for sent å bli med på JANUAR FOTOCHALLENGE!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.