fbpx

Få en gratis e-bok: Hvordan skape deg en morgen som løfter deg resten av dagen.

Om du er heldig, eller har bevisst planlagt livet ditt slik, er morgenstunden din rolig og skjønn. Å velge seg gode morgenrutiner øker sjansen for at du får en god start på dagen. Jeg har laget en liten e-bok med noen deilige strekker du kan gjøre i sengen, før du står opp, pluss noen enkle tips som jeg synes gjør mine morgenstunder til noe jeg koser meg skikkelig med. Fyll ut skjemaet litt lenger ned på siden her, så sender jeg den straks til deg på e-post.

 

 

Vil du ha denne e-boken?

Jeg sender deg den gjerne – bare fyll ut skjemaet rett under her, så sender jeg den til deg slik at du kan laste den ned.
Den kan fint lastes ned på telefonen, for den er komprimert til å ikke ta noe særlig lagringsplass.

En av venninnene mine pleide å være i India hver vinter, og der møtte hun OSHO, noe jeg ikke skjønte stort av den gangen hun pleide å fortelle om hva hun lærte på de forskjellige seminarene og meditasjonsstundene. Men så har jeg oppdaget mange kloke ord derfra. Noen av dem passer bra i disse dager. Dette sa han for 40 år siden da vi også stod overfor noen skrekkvisjoner for sykdom og død. Jeg synes dette er kloke ord å ta med seg:

Handlekurv
Skroll til toppen