fbpx

Trim med Kari på nett starter nå – meld deg på!

Dette er det perfekte opplegget for voksne damer som vil ha moderat (og effektiv) trim med humør! Du trimmer der du er, ingen dørterskel å overvinne. Vi trimmer sammen via Zoom på direkten. Zoom er enkelt å bruke, du kan delta via mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin, og du kan koble deg på TV for å få et ekstra stort bilde

 

Det er ny timeplan hver måned, alltid med mange timer å velge mellom hver uke, du blir supersprek og har det gøy samtidig – helt topp! Etter kort tid merker du deilige forandringer i kondisen, styrken, konsistensen, smidigheten, koordinasjonen og ikke minst humøret! Mange av deltagerne har fortalt om bedre søvn, mindre anspenthet, bedre konsentrasjon på jobben og ellers, bedre fordøyelse, og har merket mye bedre balanse under fjellturer. Det kan du også oppleve! Bli med og formen og formene vil takke deg!


I tillegg til trim på direkten får du hver måned nye trimprogram som ligger i portalen. Disse kan du bruke når du vil.
Månedlig foredrag om kroppen, kosthold, rygg og avspenning, mm gir inspirasjon og oppmuntring. Hver måned innledes med en pepp-prat!

 

👉 NB: Husk å tipse venninner, søstre, kolleger, kone, tanter og kusiner,
alle som du vet trenger et vennlig lite dult for å komme seg ut av sofaen! 😉
Klikk her for informasjonsvideo

ANGREFRIST: Dersom du ikke har vært på med trim med meg før har du
7 dager til å ombestemme deg på uten at det koster deg noe.

Du kan trimme så mye du vil

Jeg kommer med anbefalinger om hvordan du kan legge opp trimuken din. Se på timeplanen under – her er det mye velge mellom! I tillegg blir det andre uken i hver måned lagt inn to «månedens trimøkter» som du kan bruke når som helst. 

Du lærer å gjøre det riktig

Inne i medlemsportalen finner du «Karis trimskole» der du kan får god gjennomgang av øvelser med tips og alternativer for vonde knær osv. 

Planlegging gir suksess!

Så enkelt er det: Du melder deg på via kalenderen (når har meldt deg på får du tilgang). Du kan melde deg flere uker fremover, og vil motta en påminner dagen før.

Du sparer tid

Det som er fint med å trimme på denne måten, er at du har ingen reisevei, så det blir lettere å tilpasse tid til deg selv. Og det er viktig, du er viktig!
Vi er voksne damer, vi vil ta vare på oss selv og holde oss raske, og robuste. Det blir vi nå!

Oppmuntring og utfordring

Ny «pepp-prat» hver måned setter tonen for månedens tema og ny giv. Vi holder fokus og merker endringene vi får når vi prioriterer oss selv. det er du verdt!

 

Unn deg dette – du er viktig!💕
Du merker forskjell med en gang!

Trimmen passer alle voksne damer som vil ha fornuftig, gøyal trim som gir resultater! Vi blir så glade av å trimme.

Vi har alltid oppvarming, vi blir bevisste på pusten, holdningen og tilstedeværelsen. Du lærer å gjøre øvelsene riktig, slik at du får en rankere, spenstigere holdning, ikke bare på trimmen, men også til hverdag og fest! Trimmen holder godt humør  – vi har det artig mens vi holder på! Livet er for kort til «gruff» – her svetter vi med humør og litt latter.I tillegg til trimmen du ser på timeplanen under her får du to nye trimøkter som du kan ta når det passer, de ligger inne i medlemsportalen og byttes ut hver måned. 

Pris om du melder deg på før 30/8 er kun 3600.-
(
husk minus rabatten – den trekkes fra når du legger i koden)
Da kan du trimme så mye du vil på direkten til og med Nyttårsaften, og du har alltid minst to trimprogram
å velge mellom som skiftes ut andre uken i hver måned. HUSK at melder du deg på nå, så får du rabatten!

Dette er oversikt over direkte-trimmen (LIVE).
I tillegg har du alltid flere programmer å velge mellom inne i portalen.
De kan du bruke når du vil.


 

 

 

Dynamisk Stretch
En snill start på dagen – rolige bevegelser som «åpner» alle ledd, får igang sirkulasjonen og strekker musklene på en behagelig måte. Vi blir bevisste på pusten, holdningen og tilstedeværelsen.

StramOpp – (Mage – Rumpe- Lår- Armer – Skuldre – Rygg)
Kjempegode øvelser som styrker og strammer opp alle musklene i kroppen med og uten vekter.

Lett Kondis/
Aerobicinspirert trim med enkle stegkombinasjoner – du velger selv om du vil hoppe og løpe på noen av stegene, jeg viser begge utgaver.

Kondis/
Kondisjonstrim uten stegkombinasjoner, enkle bevegelser du velger selv om du vil hoppe og løpe på noen av stegene, jeg viser begge utgaver.

StramOpp & Balanse
Her kombinerer vi stramoppøvelser  uten utstyr med viktige balanseøvelser.

Mix-Trim
Her blander vi Lett Kondis med StramOpp – får både opp forbrenningen og strammer opp musklene.

TOTAL
En hel time med virkelig FATBURNER-trening – både enkle steg og mer koreografi (men ikke supervanskelig) pluss dyptgående styrke/stramopp og en deilig uttøying til slutt

HIIT
Intervalltrim med høy intensitet (som ALLE kan får til). Dette er spesielt viktig for voksne, siden våre cellekjerner «sovner» og vi blir trette og slappe. Dette vekker dem! Passer til og med for vonde knær – jeg er ekspert å å tilrettelegge!

BONUS
Innimellom kommer det LATINOinspirert trim, YOGAstretch. MEDITASJON & AVSPENNING og andre krydder på timeplanen!

 

 

Tilbakemeldinger fra deltagere