fbpx

Tag Archives: humør

ABSOLUTT SISTE FRIST! TRIM MED KARI PÅ ZOOM – GRIP SJANSEN!

Trim er bra for helsen – det vet vi allerede – trim er også GØY! Vi blir også fastere i fisken, får mer energi og HUMØR! Vi vil holde oss spreke og spenstige hele året!

Nå starter TRIM MED KARI PÅ ZOOM med nytt semester, og jeg vil ha med deg! Du vet du trenger det! (det gjør vi alle…) Aller siste mulighet for å melde seg på er på søndag! (ingen unntak)

Humør, overskudd og livsglede?  Beste metoden er…. TRIM MED KARI! 💪 👟
Opplegget: MODERAT TRIM MED HUMØR FOR VOKSNE DAMER. 👍

Fordelen med TRIM MED KARI PÅ ZOOM er at du kan trimme der du er, og likevel få topp instruksjon og være med på morsomme og varierte opplegg.

Se alt du får under videoen. 💕  Du får 250 kroner i rabatt! 

🤗 Trimhilsen fra Kari

– Gleder meg til å trimme med deg! 

Se informasjonsvideo:

Du får både trim på direkten – og bonusvideoer, samt mye mer!
————————————————————————————————

✅   Bonus 1 : Ekstra trimprogram
To nye trimøkter hver måned som ligger fast i portalen. Om du blir forhindret fra å  trene på direkten kan du trimme når det passer deg best.

✅     Bonus : Karis trimskole
Om du er fersk trimmer, eller ikke har trimmet på lenge vil du ekstra stor glede av Karis trimskole: Små instruksjonsvideoer som ligger inne i portalen og forklarer grundig nye øvelser. 

✅  Bonus 3: Månedens pepp-prat
Hver måned innledes med en pepp-prat som gir et nytt avspark! Vi har månedens tema, dette gir deg nytt «kick» og giv slik at du holder deg i gang og ikke faller av!

✅  Bonus 4: Månedens challenge
Hver måned lager vi oss en  utfordring på trimmen!

✅  Bonus 5: Foredrag om kroppen, mat, meditasjon, mm
Vi elsker å få inspirasjon, tips og utvide horisonten vår!

✅  Bonus 6: Individuell strategisamtale til medlemspris.
Har du noen ganger ønsket deg en  sparringspartner på det med livsstil? Ønsket deg et «kick» og god veiledning på å legge opp løpet på det å trimme regelmessig, spise bra og ha balanse, regulere vekten og tankesett.

 

Meld deg på – søndag 5.september stenger vi
– da setter trimreisen i gang for fullt!

med andre ord – mandag er det for sent

Påmeldingen til TRIM MED KARI PÅ ZOOM har stengt, men ikke fortvil, du kan bli med på
12 uker trim med Kari.  Er du rask får du megagod pris!
Klikk på videoen under for mer info:

Sikre deg en helt herlig – og sprek – sommer med trim!

Så klart skal vi holde koken i sommer!

 

Bli med trim med meg fra 1.juli! Gi deg selv en sommergave som vil holde deg rask og rørig, spenstig og energisk både i hele sommer – og selvsagt møter vi vinteren med fulle batterier!  Opplegget passer deg perfekt – med mange live-sendinger hver uke til forskjellige tider og ferdige program med både kondis, styrke, stretching, avspenning, mm, på 15, 25 og 45 minutter inne i medlemsportalen som du kan bruke når det passer deg aller best. Dette er moderat trim med humør for voksne damer – og det er kjempegøy!

Det eneste du trenger for å kunne bruke opplegget er en mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin med netttilgang. (mobilnett går bra).

Opplegget passe for alle voksne damer som vil ha morsom og effektiv trim.

I tillegg til selve trimopplegget får du også en egen trimskole der du lærer mye nyttig om teknikk, øvelser, intensitet, mm

Påmeldingen er i gang, og allerede rett etter påmelding kan du begynne – jeg har laget de første programmene til deg og de ligger klare til deg straks du har meldt deg på.

Klikk på bildet eller HER for å se timeplan, mer info & SPESIALPRIS:


Dine beste leger er…..

Jeg håper denne lille pepp-praten (se video lenger nede) kan gi deg inspirasjon til å bruke de beste legene i verden!
Du er én av dem – for det er du som tar valgene – og du har noen gode valgmuligheter som ligger rett foran deg, koster lite og du kan sette i gang med en gang.

Du er din egen lege! Du, og miljøet rundt deg er dine beste leger.

Vi er jo delvis avgrenset fra resten av verden fordi vi har hud, men vi er i konstant symbiose med verden rundt oss også, det inkluderer også virus, bakterier alt mulig. Det er ikke bare når du kysser noen at det er utveksling, det skjer hele tiden.

Jeg vil gjerne inspirere deg til å ta godt vare på deg selv og være litt bevisst på måten å leve på. Det handler selvfølgelig om aktivitet, sørge for å bli litt andpusten hver dag. Det trenger ikke å være mer avansert enn at du løper til t-banen eller bussen, at du velger deg noen oppoverbakker når du er ute og går. Og så vil jo jeg gjerne ha deg med å trim med meg, da.

Hva du putter inn i munnen teller masse, og det er veldig enkelt å velge smart. Veldig enkel regel: Jo nærmere originalutgaven av noe du spiser jo bedre. Det beste er å lage ting selv, og det finnes veldig gode restauranter,men å kjøpe sånne veldig bearbeidede produkter kan aldri sammenlignes med det å spise helt ubearbeidet. Grønnsaker kan gis en liten hilsen på stekepannen eller koker noen minutter og med litt god olivenolje.

Det er ikke tidkrevende å lage sunn mat. Er du ikke så glad i å lage mat, går det fint å knaske grønnsaker mens biffen ligger til mørning.
Det spiller ingen rolle om du knasker dem “au naturel” eller lage noe fancy, det viktigste er at du får det i deg.Mest robust mat, og så klart har vi rom for litt “tulliball”-snacks også.

Vi får det så godt når vi kommer ut i frisk luft.

I naturen finner vi ro, når vi er i naturen er vi omringet av det som ikke er menneskeskapt. Det gjør noe med oss å se opp himmelen. Det er så deilig å ligge i gresset eller på en benk, se opp i himmelen. Vi kan få et veldig snevert perspektiv når vi går rundt i gater og på veier, og bare ser til siden. Selv det å se oppover på en bygning kan for mange gi et helt nytt perspektiv og opplevelser.
Vi trenger søvn, så klart. Hvor mye? Så pass at du føler deg uthvilt, og gjerne noen høneblunder er i løpet av døgnet, det er kjempedeilig å bare legge seg rett ned på gulvet. Det tar bare noen minutter å stenge av, nullstille seg, gjerne meditere også. Å meditere er egentlig ganske enkelt, det gjør veldig mye positivt med oss. (Hvis psyken er litt i ulage, kan det hende du skal avstå en periode)

Det har jo blitt så moderne å være introvert. Men vi trenger å være sammen med andre – vi er flokkdyr.
Jeg elsker å holde kurs på nettet, vi har det så gøy med trim via Zoom! Likevel – “som om vi er sammen” er ikke det samme som å faktisk være sammen. Så til høsten blir det trim & velværehelg der vi kan ha det gøy sammen IRL som det heter (In Real Life). Info om det kommer – det kan du også bli med på!

Også immunforsvaret vårt får styrket seg i samvær med andre mennesker.

Når vi er utsatt for forskjellige ting så blir det små belastninger på immunsystemet og det “herdes”.

Husk at du er helt unik, det kan vel lett å glemme kanskje, men du ér det og slik jeg ser på det, så er alle – du, jeg – alle født av en bestemt grunn.

Alle er her av en grunn.

Det ble deg, det ble meg, det er et stort under noe vi kan glede oss over hver dag.
Vi har fått en dag til på denne skjønne planeten, hurra!  La oss legge du merke til skjønnheten rundt oss!

Ha en kjempefin dag!
Trimhilsen fra Kari 🙂

 

Pepp-prat-video:


Del gjerne med andre som kan ha glede av dette – klikk på ikon under her 👇

Livet er herlig! Også i motbakke!

Ønske seg et liv uten motbakker, friksjon og motstand?
Ho-ho -lykke til!
Livet består av både sletter, fjellvegger og noen ganger jordskred, jordskjelv, stormer og også varme lune føhnvinder, snø som daler mykt og vennlig, smult vann og behagelig duving – en fantastisk pakke som inneholder det meste.
❤️ Denne fantastiske reisen varer ikke mer enn noen øyeblikk – la oss glede oss over hvert eneste et av dem – om så noen ganger gjennom tårer!
🙂 Tårer og latter – fin kombinasjon!

Meld deg på nyhetsbrevet mitt, så sender jeg deg info, invitasjoner og tips innimellom. 


Del med noen du vil glede 👇

Egenpleie = Kjærlighet

Egenpleie – er det bare jåleri? Egenpleie er kjærlighet – og en feiring av livet!

Vi har fått livet i gave, og er i tiden en stund som menneske – vi ér kroppen – og da er det toppen av livsfeiring å ta godt vare på den (deg). Ved å unne deg selv en litt aktiv hverdag, robust mat, søvn og hvile vil både pågangsmot, livsglede og energi holde seg i gang! Å ha egne rutiner for å holde seg ren, fresh, sterk og smidig gir så mye! Stelle tenner, føtter, unne seg massasje og velværebehandlinger  – alt er en feiring av livet!

Er du i gang?

Hvilke rutiner setter du størst pris på, hvilke er tøffe å opprettholde? Ved gjøre opp status innimellom kan du finne ut om det er på tide med endring av rutinene, eller egen innstilling til dem. Ofte når vi «gir F» skjer det gradvis og det er en slags «selvskading» som kan starte en negativ spiral. Stopp opp innimellom og vurder hvor omverdenen eller «indre demoner» trykker på for å dytte deg ut av de vanene som du vet gjør deg godt og ta et oppgjør.

Kanskje finner du ut at du trenger, vil ha, og velger nye rutiner, kanskje ser du at de du har er bra, men at du trenger å sparke ut noen «troll», enten de er inni eller utenfor deg selv, for å komme tilbake i gode rutiner.

Lenge leve det å ha det bra!

Liten video til deg:

 

Meld deg på nyhetsbrevet mitt, så sender jeg deg info, invitasjoner og tips innimellom. 

 


Del med andre som du vil glede 👇

Den gode kraften

Alle mennesker har mer enn bare seg selv. Du og jeg også. Vi er del av noe større, og noe større er del av oss.
Når livet byr på friksjon og motstand – kjenn på dét og vit at det går bra. Det går ikke alltid som vi vil eller planlegger, men det går bra. Det er noe vi bare ser om vi faktisk ser etter.

Og – så klart – holder du skuta (deg selv) sterk og robust, velernært, trimmer, og spiser bra, gir deg selv nok søvn og ro og husker å le litt av verden og deg selv – da stiller du så mye sterkere når vindkastene forsøker å slå deg over ende.

Start nå.

Entusiastisk på egne vegne!

Joda, det er herlig å være entusiastisk på egne vegne, til og med gi deg en stående applaus, enten inni deg eller bokstavelig talt, eller be om å få det! Jeg var på et morsomt foredrag, husker dessverre ikke hvem som holdt det, og foredragsholderen sa: Om du for eksempel sitter i kantinen (hvem savner vel ikke kantinen eller kaféen) og ber om en stående applaus er sjansen stor for at du får det! Entusiasme er herlig, det er smittsomt (hurra) og det  kan være litt mangelvare. Det er liksom ikke «innafor» å være for oppglødd over seg selv, da….
Det skal vi gjøre noe med! Det er forskjell på å være entusiastisk og glad og det å være «brautende». Jeg har laget en liten video til deg. Legg gjerne igjen en kommentar! Ha en superduper dag! Trimhilsen fra Kari 🤩

Klikk for video: 

 

Ennå ikke kommet i gang med trim? Fyll ut skjemaet og jeg sender deg det du trenger:

 

Del innlegget og gjør noen glad 👇

Hvordan er formen?

Kroppen er ikke noe du har, kroppen er den du ér – og da blir spørsmålet: hvem vil du være?
Vi kan faktisk påvirke dette veldig, ganske enkelt ved å velge livsstilen. Hva er livsstil?
Mange vil nok først og fremst tenke trening og kosthold – og ja, så absolutt, disse to bestanddelene har veldig stor betydning! I tillegg kommer tankesett, og ikke minst vår natur, vårt temperament og måten vi har vokst opp på, samt nåværende livsomstendigheter. Og det er en god del ting vi ikke kan styre over her i livet, men livsstilen vår – den velger vi. Og de valgene du tar har stor betydning for hvordan du har det. Med deg selv og med omverden.

Om vi skal velge én ting vi kan gjøre med er det aktivitet – når vi er regelmessig i bevegelse endrer så mye seg: Hormonbalansen, dermed humøret, immunforsvaret, energinivået og følelsen av overskudd!

Se den lille videoen under her – håper den kan inspirere deg enten du allerede er i gang og om du snart er i gang. Livet blir virkelig lysere og åpnere når vi trimmer og er aktive! Del gjerne videoen med andre du tror vil ha glede av en liten påminner om hvor godt det gjør. Og husk – litt gjør mye!

Du kan glede noen og dele videoen på sosiale medier eller e-post ved å klikke på pilen øverst ei høyre hjørne.
(På datamaskin kommer den om du fører musen over der.) 

Om du ennå ikke har kommet i gang, men har lyst, kan du fylle ut skjemaet under her, så skal jeg sende deg inspirasjon og invitasjon til et fabelaktig bra opplegg for å komme i form! Passer veldig bra for deg som ikke allerede trimmer, og for deg som holder på litt allerede!

Moderat trim med humør for voksne damer i friluft, nye partier nå!

I flere omganger kjører jeg utendørs trim på Ekebergsletta i Oslo. Hver omgang varer i fire uker. Dette er et supert opplegg med gode øvelser og hyggelig fellesskap. For å få masse variasjon i trimmen bruker vi både trimstrikker og trimball – du får utlevert eget utstyr første gangen.

NYE PARTIER FRA 13.SEPTEMBER

Meld deg på og få en herlig, sprek høst! 

Meld deg på ønsket parti:

TORSDAG & TORSDAG 10.30

MANDAG & ONSDAG 17.30

 

Trimmen passer voksne kvinner
Trimmen har moderat tempo så du får gjort øvelser ordentlig. Det tas hensyn til skuldre, albuer og håndledd. Du kan løpe og hoppe om du vil, eller du kjører hoppe- og løpefritt – jeg veileder. Dette er trim du har så godt av!

Variert opplegg
Vi trimmer kondisjon, styrke, balanse og smidighet, tilpasser øvelser om det er noen «vondter». Vi strekker godt ut og «åpner» stive hofteledd og rygger. Vi puster frisk luft inn og «gammal gruff» ut. Det er fint å trene innendørs, enda bedre utendørs. Kroppen lager D-vitamin og forskning viser at så lite som fem minutter utendørs trim kan forbedre selvtilliten!

Vi er ikke så unge som vi var, men yngre enn vi noensinne blir igjen!
Og vi vil rocke så lenge vi er her! Trim, frisk luft, hyggelig felleskap er godt for både kroppen og toppen. Vi kan ikke stoppe tiden, men vi skal ha det gøy og holde oss raske og spenstige. Du kan ha og få god helse med både en og to sykdommer – her gjelder det å holde seg i gang og du vil oppleve stor effekt etter bare noen få ganger!

Beholde muskler, skjelett, lunger og hjerte i tipp topp form
Trim og aktivitet gir spenstigere former, ingen tvil om det, effekten vil synes på figuren. Inne i kroppen skjer det vidunderlige endringer også. Trimmen  gir et overskudd som kan måles og et humør som merkes, både for deg selv, og andre.  

 

Pris for 8 ganger på trimmen + trimball + sett med tre trimstrikker
+ drikkeflaske + bærenett + to trimprogram på video
som du kan bruke når du vil: kun kr 2380.-
Alt utstyret er ditt til odel og eie.


Alt dette får du i startpakken:

Meld deg på ønsket parti:

TORSDAG & TORSDAG 10.30

MANDAG & ONSDAG 17.30

 

Om du ikke er i Oslo, og vil trimme med meg likevel,
kan du være med på TRIM MED KARI PÅ ZOOM
– et supert trimopplegg på nett.
Fyll ut skjema under her, så sender jeg deg info om dette:


Tipse gjerne andre damer om dette, klikk på ikoner under
👇

Hva kan vi få til om vi satser tre måneder på regelmessig trim?

Enten du allerede har et trimopplegg på gang som du trives med eller ikke vil jeg anbefale deg å få med deg på dette webinaret.

Jeg forteller om hvordan du kan velge, planlegge, tilrettelegge – holde «piffen» oppe og jobbe deg rundt «vondter.
Har du ikke allerede et trimopplegg du trives med, vil jeg anbefale deg å melde deg på VÅRTRIMMEN!

Mange som «sitter på gjerdet» tror «det er for sent», «formen er for laber», «jeg får det ikke til» – og ørten andre bevisste eller ubevisste unnskyldninger (det er jo det…) for å sky unna trim og aktivitet.

Og ikke minst – har du hatt skikkelig vondt i ryggen, et kne, hofte osv kan det virke skummelt å starte opp med et nytt opplegg – du vil jo ikke ha vondt igjen, det er helt forståelig!

Men da møter vi paradokset – aktivitet er superviktig for å dempe både symptomer og risiko. For eksempel er trim veldig godt for knær og hofter med artrose.
Trim har som regel topp effekt for å regulere både blodtrykk og blodsukker, så både for deg med begynnende insulinresistens og allerede etablert diabetes er det GULL å trimme.
Ledd, sener og muskler får det så mye bedre når de blir brukt – og helst skal vi ha det artig underveis. Dét er min spesialitet – vi trimmer med enkle bevegelser, morsomme steg etter sprek musikk, og øvelsene vi bruker er effektive og trygge. 🙂
Jeg forteller også om VÅRTRIMMEN i dette webinaret – melder du deg på nyhetsbrevet mitt på skjemaet under videoen, så får du tilbud om 50% rabatt! (FRIST).

Denne våren kan bli helt annerledes – og DU fortjener å oppleve gleden, humøret og overskuddet trim setter i gang! Jeg vil gjerne hjelpe til.

Fyll ut skjema under her, så får du høre mer om VÅRTRIMMEN:

Del gjerne med venner via
👇

Kampanje: Bli med på VÅRTRIMMEN – få 50% rabatt! (FRIST)

Nå er det allerede vår, og forhåpentligvis kribler det i armer & ben? Meld deg på nyhetsbrevet mitt, og du kan sikre deg sunn, sikker, morsom og effektiv trim til HALV PRIS!

For at jeg skal kunne sende deg tilbudet og informasjon og hva dette går ut på trenger jeg å vite hvor jeg skal sende det. Fyll ut skjema under her, så sender jeg deg det med en gang. Det er helt uforpliktende, jeg skal bare sende deg linken til der hvor tilbudet er å finne. Jeg anbefaler deg så absolutt å slå til, dette er midt i blinken for deg. TRIM MED KARI er akkurat sånn som vi voksne damer vil ha det – trygge øvelser – og effektive, så klart, og viktigst av alt – det er gøy! Så fyll ut skjemaet, så popper presentasjonsvideoen opp. Jeg følger opp med e-post til deg.

Fyll ut dette skjemaet, så har du e-post med fra meg med informasjon på 1 – 2 – 3 og du kan komme i gang med trimmen med en gang!

Del denne posten med venner!
👇

Trim med tacokrydder gir piffen tilbake!

Det er mye som blir enda bedre med litt krydder – trim også! Prøv denne lille feminutterstrimmen og kjenn at du får ny piff! Det skal så lite til og du føler deg som nydusjet når du har fått opp blodomløpet igjen. Du trenger ikke skifte til trimtøy, litt lett svette tørker fort, ho-ho! Da er det bare å reise seg opp, starte videoen og rope «olé»!

 

Få tilsendt tips, videoer og invitasjoner, fyll ut skjemaet:

Del gjerne med venninner – velg knapp under her
👇

De gode minuttene – trim er gull!

Det skjer så mye bra når vi kommer oss opp og i gang! Selv bare noen minutter gir deg ny energi, løser opp leddene og gir hjertet ny gnist. Og humøret løfter seg mange hakk ved at du bare får opp turtallet bittelitt. Bli med bli på en digg liten fem-minutters! Du vet du trenger det, prøv og kjenn hvor godt du får det!

 

Meld deg på og få mitt ukentlige inspirasjonsbrev med tips, inspirasjon, invitasjoner og tilbud.👇

 

Del gjerne med venninner 👇

Det skal så lite til!

Selv med bare noen få minutter bevegelse øker pulsen litt, blodomløpet setter fart på seg , og humøret stiger! Vi vet det så godt, og likevel kan det være vanskelig å komme seg opp og i gang.

Bli med på denne lille fem-minuttersen her og kjenn hva det gjør! Hipp, hipp hurra, det merkes på formen! Du trenger ikke være skrudd sammen på en bestemt måte for å kunne trimme – alle kan trimme, du også!

Prøv denne herlige lille kombinasjonen: 

(Klikk på de små pilene til høyre for å få stort bilde og på søylene til høyre for å justere volumet)

 

Del gjerne på sosiale medier:
👇

Juletrim

Deilig å ta seg en liten strekk og få i gang armer og ben!
Ønsker deg en riktig god jul og så trimmes vi!

Ønsker deg en riktig god Jul! Meld deg på VIP-listen min (se skjema under videoen) – så får du blitt med på gratis trimuke!

Fyll ut skjemaet under og motta invitasjon og e-bok med deilige stretchøvelser og morgentips!

Del med venner:

Trim på alle plan

Forover, bakover, sideveis, oppover, nedover –  vi kan bevege oss i alle plan – og det gjør så godt!

Prøv denne lille trimmen her og se hvordan balanse og stram-opp kan kombineres.

Om du ennå ikke på VIP-listen min: Legg inn navn & e-postadresse i skjemaet under videoen, så skal jeg sende deg invitasjon til gratis trimuke på nett med meg!
Del gjerne på sosiale medier! (se nederst!)

Kos deg med mini-trimmen:
(klikk på bildet for å spille av videoen, klikk på de fire pilene i nedre høyre hjørne for fullskjerm)

 

 

 

Fyll ut skjemaet under og motta invitasjon og e-bok med deilige stretchøvelser og morgentips!

 

Del med venner:

Handling først!

(video under teksten)

Vi kan vente i all evighet på motivasjon. Det er bedre å bare hoppe i det. Du trenger ikke være klar. Det er vi sjelden. Ved å handle, sette i gang og gjøre det igjen og igjen, endrer både mentalitet, selvdisiplin og gjennomføringsevne seg.

Bli med på litt trim som får i gang blodsirkulasjonen og gir humøret et løft!

Om du ennå ikke på VIP-listen min: Legg inn navn & e-postadresse i skjemaet under videoen, så skal jeg sende deg invitasjon til gratis trimuke på nett med meg!
Kos deg med mini-trimmen:

Fyll ut skjemaet under og motta invitasjon og e-bok med deilige stretchøvelser og morgentips!

Del med venner:

Planlegging er gull!

Det skal bare noen minutter til for å øke sjansen for å få aktivitet inn i uken. Å planlegge én uke av gangen er veldig greit og oversiktlig.
Gjør gjerne «menyen» litt variert: Inne, ute, kondis, styrke, stretching, avspenning.
Mange damer har trimmet med meg på nett i hele høst. Jeg har lyst til å invitere deg på en gratis prøveuke når den nye timeplanen skal lanseres etter Jul. Fyll i skjema så skal jeg sende deg invitasjonen straks alt er klart! Sender deg en liten e-bok med tips for en behagelig start på dagen.

Pep talk for 2020 med tips til deg!

Det hjelper å få konkrete tips og inspirasjon for et nytt år. Ta det litt med ro, trenger ikke kjappe deg i gang. Hør på dette først og meld deg på nyhetsbrevet. (se under videoen)

I videoen viser jeg et skjema som ligger på Facebook, du kan selvsagt bruke det
– det ligger på min FACEBOOKSIDE, men bruk like gjerne skjemaet rett under her. 

7 enkle tips for mer energi!

Er du klar for en friskere og kvikkere høst? Syv gode vaner kan være det som skal til! Vi står med den ene foten inn i mørketiden og dagene blir kortere for hver dag som går.  Selv om vi har en solrik og deilig sommer lagret i oss er det ikke fritt for at energinivået kan dale vesentlig fremover. Det finnes heldigvis noen bunnsolide strategier for å holde seg kvikk og glad! Ikke koster det noe, det er tilgjengelig for alle (som gidder) og de kan brukes med en gang!

Continue reading