fbpx

Kurset du trenger starter nå!

Når jeg sier at «det er tid for skjerpings på kostfronten og få klærne til å sitte litt løst og deilig igjen» kommer det alltid noen: «Du er jo ikke tjukk Kari? Og du kan vel ikke legge på deg som trimmer hele tiden?»

Sant jeg trimmer veldig mye. Og som de fleste godt voksne kvinner har jeg et bra kosthold, masse grønnsaker og ja, helt supert egentlig. Likevel, jeg som de fleste godt voksne kvinner, merker at på sikt så begynner favorittplaggene – de uten stretch, de begynner å stramme ubehagelig mye. Det opplever jo veldig mange, og mange stiller seg helt uforstående til det. Skjønner ikke, «jammen jeg spiser jo så bra» «Ikke noe godteri noe særlig og nesten ikke noe vin» Jeg vet! Det er bare det at forbrenningen vår går ned med alderen, særlig etter overgangsalderen. Sånn er det bare. Det er superbra å trimme, likevel: skal vi bruke opp det ekstra «glasurlaget» som det egentlig ikke er plass til inne i bukselinningen må vi jobbe med kosten en periode.

Og når du opplever at klærne strammer ubehagelig mye, da har du to valg: enten å fortsette som nå. Da vil du legge på deg litt og litt for hvert år som går på ti år kan det bli 10-20-30 kilo. For du vet – én kilo i året det merkes ikke så godt, men årene går.

Alternativ to som jeg nå skal anbefale deg og oppmuntre deg til å bli med på er en skjerpings-måned.

Det er et kurs som heter «Løse klær på en måned» som jeg har laget, og nå skal jeg følge mitt eget kurs, for nå er jeg kommet til den tiden på året hvor jeg gjør opp regnskap, og da er det på med plaggene og bare «filler’n, nå er det på tide igjen.»

Men det går an å være slankeglad! Man er ikke «slankegal» Man er slanke-glad når vi gjør dette her med positivt fortegn.

Og det med å ned litt er ikke noe mysterie. Mange vil ha deg til å tro at «åh, det er så komplisert og hokus pokus» og «her er hemmeligheter som ingen i bransjen vil fortelle deg om» Det er bare tull. Det er veldig enkelt, ikke noe mysterier, men det er litt vanskelig å gjennomføre, særlig alene. Derfor er det så supert å bli med på dette kurset i 31 dager

Så ikke spise noe spesialmat? Tvert imot, du skal holde deg så tett opp til det du allerede spiser og trives med. For det er veldig sjelden sammensetningen av maten eller hva du spiser som er avgjørende, med mindre du spiser potetgull fire ganger om dagen, da… Det vet jeg at du ikke gjør. Du er en voksen dame. Vi er de sunneste i landet.

Hver morgen får du en ny video rett i innboksen din der jeg pepper deg opp og kommer med god informasjon og konkrete anbefalinger og eksempler. Pluss konkrete bilder så får vite hvordan det ser ut, hvor mye kalorier det er i alternativene, hva du kan velge i stedenfor for «sånn og slik». Absolutt de verktøyene du trenger for å få dette til. Ja, for det er ikke vanskelig. Men så er det litt vanskelig fordi det er så mye fristelser, og veldig mye av det du får høre på kurset er sånn som du vet i bakhodet, men du liksom klarer ikke å sette det ut i live. Det gjør du nå.

Det koster deg bare 299 kroner. Det er ikke en tier per dag en gang, og det er det virkelig verdt.

Gjør du som jeg sier i én måned, så vil klærne sitte løsere, så det passer perfekt for deg som kanskje akkurat ikke får inn knappen eller får igjen glidelåsen uten å holde pusten. Det kan også passe for deg som har en større plan, som har lyst til å gå ned mange titalls kilo og bruke dette kurset som en kickstart. Men dette opplegget er ikke ment å vare over tid. Det er ment for å bare skrelle av det ekstra glasurlaget.

Og det funker som bare det!
Klikk på bildet under for mer info og påmeldingsside!

Handlekurv
Skroll til toppen