Det er gøy å prøve noe nytt!

Det morsomste jeg vet er å lære. Det spiller ikke så stor rolle hva, for alt er interessant, men selvsagt i større eller mindre grad. Jeg leser jo en del fag, det skjer alltids noe nytt på trenings- og kostholdsfronten, mange somre har vært tilbragt på treningskongresser i USA.
Men det å strekke seg utenfor sitt vanlige fagfelt er alltid spennende og jeg leser veldig mye om alt mulig, kanskje ekstra mye om utenrikspolitikk. Jeg var i Syria i april og det var veldig (veldig!) lærerikt. Jeg har flere spennende reiser på drømmelisten, både slike utforskningsreiser, og selvsagt mine herlige trim- og opplevelsesreiser.  For et par år siden var jeg en hel uke i Stratford upon Avon i England på Shakespeareseminar og lærte masse og så fantastiske forestillinger hver kveld.  Det å kjenne at det kribler i hjernen og å få til ting med hendene er herlig! I sommer har jeg unnet meg et firedagers malekurs i Oslo. Det har vært kjempegøy! Jeg har aldri malt med oljemaling før. Jeg gikk på estetisk linje på videregående og tegnet endel der, men har ikke tatt i en pensel på over tredve år, unntatt når jeg har malt med barna, da.

Første dagen lærte jeg å preparere lerretet og malte dette bildet, men alt ble visket ut etterpå. Lerretet skulle brukes til et «ordentlig» bilde neste dag.

Mestringsfølelse!

 

Paletten er klare for mitt første «ordentlige» bilde.

 

Halvferdig bilde

 

Mitt første «ordentlige» portrett ferdig!

Siste dagen på kurset skulle jeg male et bilde til, denne gangen med en annen posisjon på ansiktet. Lerretet hadde jeg preparert dagen før, etter at det første portrettet var ferdig. Først tegnet jeg konturen, så er det bare å legge på flekker der munn, nese og øyne skal bli til.

Det blir jo ganske bra, eller hva?

 

Min flinke lærer Svetlana Rezvaya.

                                   Les om hennes kurs HER

God følelse innvendig!

12 thoughts on “Det er gøy å prøve noe nytt!

  • kari says:

   Tusen takk! Det var veldig lærerikt og spennende!

 1. Frank eikeland says:

  Såååå bra Kari 👏👏😊

  • kari says:

   Choukran habibi 🙂

 2. Kirsten Q says:

  Kunster i tillegg til alt annet. Wow!

  • kari says:

   Kanskje…. øve, øve!Tusen takk 🙂

 3. Tonje says:

  Du asså!
  Flinka! 🤗🤗🤗

  • kari says:

   😊😊 Gracias! 😊😊

 4. Svetlana Rezvaya says:

  Hei Kari! I går leste jeg opp din bok » 10 minutter til en sterkere og litt flatere mage». Kjempefint! Boka har mange bilder og god øvelsebeskrivelse. Mange takk! I dag har jeg kjøpt nye fitnessbukser. Nå må jeg gå for å få dynamisk og statisk styrketrening!

  • kari says:

   Hei Svetlana,så gøy at du liker boken! Gleder meg til å høre om hvordan programmene oppleves når du har holdt på en stund. Takk for fine dager på malekurs, jeg kommer garantert på flere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.