fbpx

Entusiastisk på egne vegne!

Joda, det er herlig å være entusiastisk på egne vegne, til og med gi deg en stående applaus, enten inni deg eller bokstavelig talt, eller be om å få det! Jeg var på et morsomt foredrag, husker dessverre ikke hvem som holdt det, og foredragsholderen sa: Om du for eksempel sitter i kantinen (hvem savner vel ikke kantinen eller kaféen) og ber om en stående applaus er sjansen stor for at du får det! Entusiasme er herlig, det er smittsomt (hurra) og det  kan være litt mangelvare. Det er liksom ikke “innafor” å være for oppglødd over seg selv, da….
Det skal vi gjøre noe med! Det er forskjell på å være entusiastisk og glad og det å være “brautende”. Jeg har laget en liten video til deg. Legg gjerne igjen en kommentar! Ha en superduper dag! Trimhilsen fra Kari 🤩

Klikk for video: 

 

Ennå ikke kommet i gang med trim? Fyll ut skjemaet og jeg sender deg det du trenger:

 

Del innlegget og gjør noen glad 👇

4 hendelser på “Entusiastisk på egne vegne!”

 1. Liv bratlie Løyland

  Hei Kari!
  Takk for topp motivasjon! Du har så rett! I dag er den første dagen i resten av mitt liv, og jeg blir aldri så ung som jeg er i dag! Jeg har lært av deg å rope: «juhuu, vi har fått en ny dag»🤗👍👏🏼 til mine medarbeidere når vi har vårt første teams møte på mandag kl 09.00. De ler av meg og da har jeg oppnådd det jeg vil, få et smil og en latter😄

  Du gjorde meg glad😀🥰. Det gjør du egentlig hver morgen😉. Og hver morgen klapper jeg for meg sjøl og er stolt av meg sjøl👍💪🏼 Takk for det du har gjort for at jeg har kommet dit😍

  Klem fra Liv

  1. kari

   Heeeeeerlig! Så gøy å lese dette – og JA livet er en fantastisk gave! 🤩 TOPP å ha deg med på trimmen, fortsett, fortsett! 👏
   🙂 Trimhilsen fra Kari

 2. Doris Tobiasdatter

  Hei verdens beste Kari 💐, superflink til å motivere på trimtimene.
  Jeg er så ♥️’ns enig med deg. Jeg har bursdag hver eneste dag🥰, og ikke bare en gang i året 😀.

  1. kari

   Ja – vi har bursdag hver eneste dag! Hipp, hipp, hurra! 🥰🔥🥳

Stengt for kommentarer.

Handlekurv
Rull til toppen