Inspirert eller demotivert?

Nå er det på tide å få tatt noen nye, fine bilder til blogg og annet. Endelig skal jeg få tatt noen nye bilder av meg selv! Men da jeg skulle finne idéer til et sprekt fotoopptak ble jeg lettere sjokkert. Er slike avkledde trutmunnbilder inspirerende egentlig?

Rett som det er får jeg henvendelser fra presse og arrangører om at de trenger bilde av meg. Ja, skal vi se….? Hvor gammelt kan bildet være, mon tro? Det er veldig lenge siden jeg har fått tatt proffe bilder av meg selv. Selv om jeg har stått foran kamera mange ganger kvier jeg meg alltid for det. Egentlig liker jeg best å gå rundt i pysjamas eller treningstøy med håret i hestehale. Men nå må jeg ta meg sammen, og både klær og sminke må fikses.Det blir alltid tatt noen promobilder i forbindelse med TV-serier, men bortsett fra det er det ganske mange halvdårlige selfier som har sendt avgårde når noen ber meg om et bilde.

Med fotografen i Tyrkia!

Nå skal det skje! Jeg er i gang med ny bok og skal blogge mer, så da var det en glede å ringe mesterfotograf Mona Nordøy og avtale fotodag. Hun har jeg jobbet med før og hun er superflink, rocka og gøyal. Og vet hva forberedelser er. Her er det full jobbing med å legge grunnarbeid før selve dagen. Ikke noe «bare møt opp, så ser vi hvordan det går.»

– Topp! svarte Mona da jeg spurte henne, send meg noen eksempler på hva du kunne tenke deg. Sjekk Pinterest. Som sagt, så gjort.  «Fitness» og «Photoshoot» tastet jeg. Men hva kom opp? Vel, et veldig lite variert utvalg i alle fall! Er jeg alene om å bli litt sjokkert? Jeg hadde vel tenkt meg noe litt mer «nedpå» – litt Kari og et eple i hånden….
For all del, det er mange flotte og veltrente unge kvinner, men – alle er jo mer eller mindre like. Hvor er alle de andre? Og så mange alvorlige fjes? Trening er jo gøy!

Husker du den sangen der en stemme sier «Don’t read beauty magazines, they will only make you feel ugly.»  – «ikke les skjønnhetsblader, de får deg bare til å føle deg stygg.»
Vel,det viser seg å stemme!  Selv et bilde av en kvinne i høyhælte sko får oss til å føle oss utilstrekkelige og hva er vel vitsen med det? Er det litt sånn med slike «sexy» treningsbilder også?

 

Jeg ble kjent med Mona da hun var med meg på trimreise til Fuerteventura. Senere var hun fotograf på en trimreise  til Tyrkia og tok noen supre bilder! Nå gleder jeg meg til å lage glade bilder med trim, mat og mye annet!

Trim er glede!

Neste trimreise med meg er i Januar – SUPERKICKOFF 2018 Les mer HER

2 thoughts on “Inspirert eller demotivert?

  1. Margot Alexandersen says:

    Fuerteventura kan jeg tenke meg å reise til i janauar 2018 å trene og kose meg med deg Kari og andre hyggelige jenter/damer. Hva blir prisen for denne turen?

    • kari says:

      Hei Margot! Så gøy at du vil være med! Denne uken koster 12.748,- i delt dobbeltrom. det inkluderer halvpensjon! Hjertelig velkommen! dette blir en TOPP start på et nytt år! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.