fbpx

Trim & velværehelg


TRIMTRAM/DAMETRIMMEN i samarbeid med Radisson Blu Resort Trysil har gleden av å ønske velkommen til Trim & Velværehelg. Det blir herlig å komme seg i fjellet, nyte frisk luft, vakre omgivelser, morsom trim, hyggelige måltider og samvær med andre trimglade damer!

Opplegget passer alle voksne damer
som vil ha moderat trim med humør. Moderat trim – som gir effekt, altså – det går fint uten “bootcamp”. Glad musikk, solide bevegelser og øvelser som gir den gode følelsen i hele deg! Lørdagen har vi aktiv workshop der vi “booster” alle sider ved kroppen og toppen for å stå godt rustet til mørketiden som nå kommer og lager oss konkrete planer for hva og hvordan. Vi vil være friske, raske og robuste vinteren igjennom, og det er gøy og spennende å ta noen bra valg for sesongen. Jeg hjelper deg til å oppdage og beslutte. Vi gjorde det i fjor også og det var veldig vellykket!

I løpet av helgen
kan du være med på flere morsomme trimøkter, tur, foredrag, og du kan bestille spa, kose deg i bassengområdet “Surfer’s Bay”, og vi tar oss god tid ved måltidene. Du har også egentid, det er deilig å ta seg en høneblund, slappe av med bok eller strikketøy, slå av en prat. D
enne helgen får du rett og slett kose deg slik du selv liker det aller best.

Se informasjonsvideo, program og pris:

 

 

 

 

Handlekurv
Rull til toppen