30.april – 5.mai 2018 – Sør-Frankrike – Trim og opplevelser!

Inspirerende og forfriskende trim- og livsnyterdager 30.april – 5. mai 2018 med masse opplevelser! Palmene og Middelhavet kaller, bli med til verdens mest berømte kyst – den franske riviera. Vi har trim hver morgen og de fleste ettermiddager, lang frokost og lunsj på uterestaurant eller i naturen, koser oss på de spennende markedene,  inntar den tilbakelente franske livsgleden og bare nyter dagene. Her er det så mye å se på, oppleve, og likevel får du tid til å slappe av også.

Det gode liv venter på deg!

Hvem passer denne uken for?
Alle som har lyst på en koselig, litt aktiv og likevel avslappende mini-uke. Vi trimmer hver dag, men det er ikke noen «blodgym»- uke. Du trenger overhodet ikke å være i «superform» for å være med. Dagene starter med morgentrim, både kondis, styrke/stram-opp, yogainspirert stretching og vi har en fin vandretur i løpet av uken. Vandringen passer for vanlige joggesko. 
Vi bor midt i smørøyet i sjarmerende og spennende Nice. Det blir mange koselige stunder og felleskap, morsom og variert trim, spennende smaksopplevelser, interessante utflukter og mye annet å skrive hjem om! Meld deg gjerne på alene – det er det mange som gjør! Det er små grupper på reisene til Nice, og vi blir fort kjent.

I løpet av mini-uken:

 • Daglig morgentrim
 • Ekstra trim-økter
 • Introduksjon til meditasjon
 • Besøk på blomstertorget
 • Se flere severdigheter i Nice
 • Opplev Cannes og «croisetten»
 • Matkurs: lokale (sunne) spesialiteter
 • Vandretur med lunsj i det fri
 • Inspirasjonsforedrag
 • Strandliv
 • Shopping
 • Masse koselig fellesskap
 • Tid til å slappe av
 • Felles måltider 

Fly
Bestiller du selv, da får du best mulig pris! Du kan komme og reise før/etter om du ønsker lengre opphold i tillegg til dette programmet. Det er billige billetter å få – sjekk Norwegian og SAS.

Hotell
Jeg har fått tilbud fra et koselig trestjerners hotell som heter Villa La Tour – det ligger i den sjarmerende gamlebyen rett ved parken der morgentrimmen skal være. Om du ønsker billigere alternativer eller «superluksus» kan det også fikses – bare si fra, så får du hjelp til å reservere. Prisen ligger på ca 5500.- per rom for mini-uken. Er dere to blir det halve prisen.

«Kurspakken»inneholder dette:
All trening, opplevelser, utflukt med båttur, foredrag, guiding, matkurs, felles frokost hver dag (ikke bestill dette på hotellet), to middager, to lunsjer,
forfriskninger og koster 4950,-
Dette får du faktura på fra meg.Bestill flybillett når du har fått bekreftet påmeldingen.

Dette kommer i tillegg:
Reise, hotell, måltider utenom det som er inkludert.

Batterilader de lux! 
Hvor: Nice, Franske Riviera
Dato: 30.april – 5.mai 2018
Begrenset antall plasser.

Påmelding her

Det franske kjøkkenet er verdenskjent – her er det friske råvarer, og SMAK! Spesielt velrenommert er kjøkkenet fra Sør-Frankrike fordi både godt og sunt. Rosévinene fra distriktet er også fantastisk gode! Vi har felles middag om kvelden og har det hyggelig rundt bordet. Det blir mulighet for å være med på vinkurs i gammel vinkjeller midt i byen – spennende! Jeg snakker flytende fransk og gleder meg til å fortelle om de sør-franske mattradisjonene og vise deg hvordan du lager noen av dem.

Etter en slik mini-uke vil du kjenne deg både oppkvikket og avslappet – deilig, ikke sant?

Velkommen til det gode liv!

«Karis trimprogram passer alle og er lagt opp slik at alle kan finne sin riktige intensitet enten du er helt fersk eller allerede sprek og aktiv! Det er ikke uten grunn at Kari blir kalt hele Norges personlige trener – hun har en personlig og varm måte å møte sine deltagere på – og vi får alltid tilbakemelding om at hun er så inkluderende og imøtekommende.»

 

4 thoughts on “30.april – 5.mai 2018 – Sør-Frankrike – Trim og opplevelser!

 1. Pingback: Unn deg en drømmeferie! – Kari Jaquesson

 2. Pingback: Trimprogram nummer 1/2018 – Kari Jaquesson

 3. Marit Berg says:

  Hei, Kari!
  Er det fortsatt flere plasser igjen på kurset i Nice 30/4 – 5/5 ?
  Fint omdu svarer meg så snart som mulig på min e-post.
  Må best. billetter og finne hotell.

  Beste hilsen Marit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *