Trim og opplevelser i Sør-Frankrike i oktober!

Plage-de-Notre-Dame-Porquerolles-French-Riviera

Vi er klare for trim- og livsnyteruke med masse opplevelser! Reisen går til verdens mest berømte kyst, den franske riviera. I oktober er den «verste» varmen over, men gjennomsnittstemperaturen ligger på tyve grader. Sjøen er perfekt for dukkerter. Vi har trim hver morgen og de fleste ettermiddager, lang frokost og lunsj, koser oss på de spennende markedene og inntar den franske «joie de vivre» – ekte livsglede og nytelse. Vandretur og utflukter » a la carte». Dette kan du unne deg!

Nice, Monaco, Cannes og St.Tropez – som perler på en snor
Vi bor midt i smørøyet i sjarmerende og spennende Nice.  Her skal vi «flanere» langs strandpromenaden, spise lunsj og shoppe i gamlebyen og det er fort gjort å spasere til togstasjonen. Med tog eller vanlig buss er det kort vei til alle de berømte rivierabyene som Antibes, Villefranche, Cannes og St. Tropez, men du kan også oppleve steder som Grasse, St. Paul de Vence, Valbonne og mange flere! Det er både filmfestival, masse utstillinger, og arrangementer mens vi er her, så det er ekstra god stemning i byen! På operaen spilles Faust, så om du vil sikre deg billetter til den eller en ballett er det mulig!

Kunstelskere kan glede seg. Picasso, Matisse og Chagall har egne muséer, men det er også flust med andre muséer og gallerier i alle byene på rivieraen. Det er veldig mye flott og lekkert å handle med seg, heldigvis har vi lov til å ha med 2 X 20 kilo bagasjen! Fargerike Provencestoffer, keramikk, alt av delikatesser og gode viner, her er det en fryd å handle både i lekre boutiquer og på yrende, fargerike og velduftende markeder. Vi må jo få med oss blomstermarkedet og gamlebyen i Nice! Vi spiser lunsj der og spaserer på Promenade des Anglais.

Hotellet
Vi bor på et meget pent firestjerners hotel fem minutter fra stranden. Aston La Scala ligger rett over gaten for den nydelige nye parken Promenade du Paillon og fontenen. Dagen vår starter i parken med oppkvikkende morgentrim. I tillegg er gågaten og Place du Massena og gamlebyen bare et par minutter unna til fots. Her har vi alt innen rekkevidde.

Aktivitet som passer deg!
Det er så godt å starte dagen med aktivitet!
«Karis trimprogram passer alle og er lagt opp slik at alle kan finne sin riktige intensitet enten du er helt fersk eller allerede sprek og aktiv! Det er ikke uten grunn at Kari blir kalt hele Norges personlige trener – hun har en personlig og varm måte å møte sine deltagere på – og vi får alltid tilbakemelding om at hun er så inkluderende og imøtekommende.»
Vi skal trimme både kondis og styrke og også unne oss en vandretur i løpet av uken. Vandringen passer for vanlige joggesko. Dette er ikke noen «blodgym»- uke, så du trenger ikke være i «superform» for å være med. I løpet av uken kan du velge å være med på forskjellige utflukter, tre uker før avreise får du full oversikt over dette og kan melde deg på det som. Noen koster litt ekstra, noen er inkludert.

Kulinariske nytelser
Det franske kjøkkenet er verdenskjent – her er det friske råvarer, og SMAK! Spesielt velrenommert er kjøkkenet fra Sør-Frankrike fordi det i tillegg til å være så godt er supersunt. Du har vel hørt om ”middelhavsmat” – vel – det er det de er kjent for her: gjett om vi skal kose oss! Rosévinene fra distriktet er også fantastisk gode! Vi har felles middag om kvelden og har det hyggelig rundt bordet. To middager og én lunsj er inkludert i prisen. Kari snakker flytende fransk og gleder seg til å fortelle om de sør-franske mattradisjonene.
Se programmet Nice oktober 2017 program

Batterilader de lux! 
Hvor: Nice, Franske Riviera
Dato: 16. – 23.oktober 2017
Inkludert: Flyreise t/r, skatter, avgifter, transfer, 7 netter i delt dobbeltrom, frokost hver dag, et inspirasjonsforedrag, guiding og trening med og av Kari Jaquesson, tilbud om ekstra aktiviteter/utflukt/opplevelser daglig masse herlig felleskap med andre trimglade damer! En lunsj, middag første og siste kveld.
Pris: NOK 13.400.- (i delt dobbeltrom) NB: Prisen garanteres KUN frem til 25/8. Påmelding ér mulig etter dette, pris vil da oppgis, send forespørsel på mail.
Evt. tillegg: Avbestillingsavgift, enkeltrom, måltider utenom program, transport (tog/buss) ved noen utflukter. NB: Ta med egen trim-matte

Dette blir en uke med mange koselige stunder og felleskap, morsom og variert trim, spennende smaksopplevelser, interessante utflukter (når og om du vil) og mye annet å skrive hjem om! Ikke vær redd for å melde deg på alene – det er det mange som gjør!

Er du noe du lurer på eller vil sikre deg plass med en gang kan du sende en e-post ved å klikke her:  lijo@berg-hansen.no

Etter en slik uke vil du kjenne deg både oppkvikket og avslappet – deilig, ikke sant? Kari snakker flytende fransk og er med på alle de felles middagene og har mange forslag til utflukter og opplevelser.
Velkommen til det gode liv!

3 thoughts on “Trim og opplevelser i Sør-Frankrike i oktober!

  1. Pingback: Unn deg en drømmeferie! – Kari Jaquesson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *