Trim i Sør-Frankrike i september

Plage-de-Notre-Dame-Porquerolles-French-Riviera

Vi er klare for masse opplevelser på verdens mest berømte kyst! Trim hver morgen og de fleste ettermiddager. Vi skal oppleve masse! Dette er din uke med all verden muligheter! Du velger selv dag-for-dag: rolige dager ved bassenget eller en av de mange badestrendene med bøker eller håndarbeid? På rivieraen kan strand også bety virkelig oppvartning. Prøv en «full-service»- strand en dag om du vil ha litt ekstra glamour. Du kan nyte en deilig lunsj uten å måtte rikke deg fra havutsikten.

Nice, Monaco, Cannes og St.Tropez – som perler på en snor
Vi bor midt i smørøyet i sjarmerende Juan-les-Pins og det er fort gjort å spasere til togstasjonen. Med tog eller vanlig buss er det kort vei til alle de berømte rivierabyene som Nice, Villefranche, Cannes og St. Tropez, men du kan også oppleve steder som Grasse, St. Paul de Vence, Valbonne og mange flere! Pittoreske Antibes med sin sjarm er i gåavstand.

Kunstelskere kan glede seg. Picasso og Chagall har egne museer, men det er også flust med andre muséer og gallerier i alle byene på rivieraen. Det er veldig mye flott og lekkert å handle med seg, heldigvis har vi lov til å ha med 2 X 20 kilo bagasjen! Lekre Provencestoffer, keramikk, alt av delikatesser og gode viner, her er det en fryd å handle både i lekre boutiquer og på yrende, fargerike og velduftende markeder. Vi må jo få med oss blomstermarkedet og gamlebyen i Nice! Vi spiser lunsj der og spaserer på Promenade des Anglais.

Aktivitet som passer deg!
Karis trimprogram passer alle og er lagt opp slik at alle kan finne sin riktige intensitet enten du er helt fersk eller allerede sprek og aktiv! Det er ikke uten grunn at Kari blir kalt hele Norges personlige trener – hun har en personlig og varm måte å møte sine deltagere på – og vi får alltid tilbakemelding om at hun er så inkluderende og imøtekommende!

Vil du trene mest mulig i løpet av uken? I tillegg til Karis program tilbyr er det et stort treningssenter med alt av utstyr og trimklasser ikke så langt fra hotellet der vi kan betale for en dag eller fler. Det er det fritt frem for vandre- eller løpeturer både i terreng og langs strandepromenaden. Kari hjelper deg med gode alternativer om du har kranglete knær, rygg eller annet som du må ta hensyn til.

Kulinariske nytelser
Det franske kjøkkenet er verdenskjent – her er det friske råvarer, og SMAK! Spesielt velrenommert er kjøkkenet fra Sør-Frankrike fordi det i tillegg til å være så godt er supersunt. Du har vel hørt om ”middelhavsmat” – vel – det er det de er kjent for her: gjett om vi skal kose oss! Rosévinene fra distriktet er også fantastisk gode! Vi har felles middag om kvelden og har det hyggelig rundt bordet.

Batterilader de lux! 
Hvor: Juan-les-Pins, Franske Riviera
Dato: 25.september – 2.oktober 2017
Inkludert: Flyreise t/r, skatter, avgifter, transfer, 7 netter i delt dobbeltrom , frokost hver dag, inspirasjonsforedrag og trening av og med Kari Jaquesson, masse herlig felleskap med andre trimglade damer! Festmiddag siste kvelden
Pris: NOK 13.900.- (i delt dobbeltrom)
Evt. tillegg: Avbestillingsavgift, enkeltrom, måltider utenom program, transport ved utflukter
Dette blir en uke med mange koselige stunder og felleskap, morsom og variert trim, spennende smaksopplevelser, interessante utflukter (når og om du vil) og mye annet å skrive hjem om! Ikke vær redd for å melde deg på alene – det er det mange som gjør!

Er du noe du lurer på eller vil sikre deg plass med en gang kan du sende en e-post ved å klikke HER
Påmeldingslink kommer i midten av mars.

Etter en slik uke vil du kjenne deg både oppkvikket og avslappet – deilig, ikke sant? Kari snakker flytende fransk og er med på alle de felles middagene og har mange forslag til utflukter og opplevelser.
Velkommen til det gode liv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *