Unn deg en drømmeferie, du har fortjente det! Perfekt miks av aktivitet, opplevelser og avslapning.

fuerteventura-playitasgrandresort

Sammen med meg kan du oppleve en helt fantastisk måte å feriere på! Vi reiser til utvalgte steder i verden, alltid på gode hotell med sol, vann og strand samt ekstra tilbud som Spa. Det er trygt og koselig å reise sammen på denne måten. Meld deg gjerne på alene, det er det mange som gjør! Vi blir spreke og glade med utrolig morsom, variert og effektiv trening både på land og i vann!

De aller beste feriene!

SØR-FRANKRIKE: Trim & Livsglede 16 – 23. oktober
Vive la France! I september masseturismen ferdig og Middelhavet er på sitt beste! Her står opplevelsene på rekke og rad. Fransk mat og vin er verdensberømt, og det av god grunn. Som perler på en snor finner vi St.Tropez, Cannes, Monaco og mange andre skjønne byer. Vi trimmer og nyter livet med fransk eleganse. C´est ci bon!
Les mer HER

Arabiske Emirater: 21 – 29. november Luksus, trim, spa og litt glam
Gå ikke glipp av drømmeferien, meld deg på nå, da er du garantert plass og pris! Luksus, spa, strand og trening i Dubai. Vi flyr femstjerners, bor femstjerners og bor «midt i smørøyet» på den berømte Jumeirah Beach, alle attraksjonene er tilgjengelige, som gull- og kryddermarkedet og de utrolige kjøpesentrene, musikalsk vannshow og innendørs skibakke.

Les mer HER

FUERTEVENTURA: 15 – 22. januar 2018 SuperKickoff 2018
Vi setter tonen for et nytt år med ekstra mye trening! For syvende gang blir det SuperKickoff på det flotte Playitas Resort på Fuerteventura! Det blir en spennende og innholdsrik uke der du får et variert program med intensitet som stikkord! Kondisjons- og styrketrening, step, spinning, core, HIIT, intervallek, jogging, yoga, Pilates, Zumba og spennende foredrag. Ikke minst vil det bli hyggelig samvær både på treningen og til felles middager. Denne uken setter tonen for hele 2018!

Les mer


 

2 thoughts on “Unn deg en drømmeferie, du har fortjente det! Perfekt miks av aktivitet, opplevelser og avslapning.

  • kari says:

   Hei Astrid! Jeg har ikke noen kurs akkurat nå, men om du vil ned i vekt, anbefaler jeg deg å først finne ut hvorfor. Det virker kanskje som et litt dumt spørsmål, men det er viktig å ha klart for seg motivasjonen for å etterhvert innarbeide nye vaner. Så gjelder det å innarbeide en og en vane, ikke for mye av gangen. Jeg sier fra via nyhetsbrevet når jeg åpner igjen for individuelle konsultasjoner og kurs, så melde deg på det.
   Og ut på tur! Gjerne flere korte per dag i starten om formen ikke er på topp, lenger etter hvert.
   Melde deg på dansekurs, elle ren turgruppe eller hva som helst som får deg i vigør og smil til deg selv hver eneste dag!

   Du skriver at du ikke greier det selv, men det betyr at du har forsøkt. Kanskje forsøkt litt for hardt? Som satt: èn ny vane av gangen, kanskje bare én ny vri per måned. I løpet av et år er det 12 nye vaner, antagelig mer enn det som skal til. Lykke til. 🙂 Les litt mer HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *