Unn deg en drømmeferie!

fuerteventura-playitasgrandresort

Sammen med meg kan du oppleve en helt fantastisk måte å feriere på! Vi reiser til utvalgte steder i verden, alltid på gode hotell med sol, vann og strand samt ekstra tilbud som Spa. Det er trygt og koselig å reise sammen på denne måten. Meld deg gjerne på alene, det er det mange som gjør! Vi blir spreke og glade med utrolig morsom, variert og effektiv trening både på land og i vann!

KEMER: Trim & Livsnyterfestival 2 – 9. september

I september er Middelhavet på sitt beste! Vi vil ha «alt» av trim og nytelse i løpet av uken. Trim, spa, vandring i naturen, båttur, opplevelser, underholdning, god mat, shopping og masse hyggelig felleskap. Vi kommer hjem med ny giv, sol i hjerte og sinn og kan bare glede oss til norsk vår!

Les mer HER

SØR-FRANKRIKE: Trim & Livsglede 25.september – 2. oktober
Vive la France! I september masseturismen ferdig og Middelhavet er på sitt beste! Her står opplevelsene på rekke og rad. Fransk mat og vin er verdensberømt, og det av god grunn. Som perler på en snor finner vi St.Tropez, Cannes, Monaco og mange andre skjønne byer. Vi trimmer og nyter livet med fransk eleganse. C´est ci bon!
Les mer HER

DUBAI: 21 – 29. november Luksus, trim, spa og litt glam
Gå ikke glipp av drømmeferien, meld deg på nå, da er du garantert plass og pris! Luksus, spa, strand og trening i Dubai. Vi flyr femstjerners, bor femstjerners og bor «midt i smørøyet» på den berømte Jumeirah Beach, alle attraksjonene er tilgjengelige, som gull- og kryddermarkedet og de utrolige kjøpesentrene, musikalsk vannshow og innendørs skibakke.

Les mer HERFUERTEVENTURA: 15 – 22. januar 2018 SuperKickoff 2018

Vi setter tonen for et nytt år med ekstra mye trening! For syvende gang blir det SuperKickoff på det flotte Playitas Resort på Fuerteventura! Det blir en spennende og innholdsrik uke der du får et variert program med intensitet som stikkord! Kondisjons- og styrketrening, step, spinning, core, HIIT, intervallek, jogging, yoga, Pilates, Zumba og spennende foredrag. Ikke minst vil det bli hyggelig samvær både på treningen og til felles middager. Denne uken setter tonen for hele 2018!
Les mer HER

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *