Januar 2019 – Superkickoff – Treningsreise til Fuerteventura !

For syvende gang blir det SuperKickoff på det flotte Playitas Resort på Fuerteventura, en spennende og innholdsrik uke der du får et variert program med intensitet som stikkord! Kondisjons- og styrketrening, step, spinning, core, HIIT, intervallek, jogging, yoga, Pilates, Zumba og spennende foredrag. Ikke minst vil det bli hyggelig samvær både på treningen og til felles middager.

For en herlig start på et nytt år!

Denne uken setter tonen for hele 2019! Det er så deilig å trene utendørs – og ha alle fasiliteter man kan drømme om for en aktiv uke! I tillegg til Karis program kan du være med på et stort antall andre organiserte treningsøkter, benytte det store vekt & kondisjonstreningsanlegget med alt av utstyr. Du kan også sykle, være med på løpegrupper og mye annet.

Kari leder deg gjennom uken med et variert program (oversikt kommer).
Påmelding åpner snart, du kan melde din interesse allerede nå, mail til karijaq@gmail.com

Passer for alle!

Her kan du finne din trening, uansett om du er supersprek fra før, eller har bestemt deg for at 2019 skal bli året du skal bli aktiv og sprek. Så deilig det er å trene og være supersporty en hel uke! Snakk om SuperKickoff! Perfekt etter jul- og nyttårfeiring! Dette setter tonen for resten av året!

Det beste av alt: Dette opplegget passer for alle!

Du kan kose deg med SPAbehandlinger, ekstra hvile, god mat, shopping og alt det andre som er gøy og trivelig på en ferie. meld deg gjerne på alene, det er det mange som gjør – selskap har du når du selv vil! Denne uken er det DU som står i fokus!

Praktisk informasjon:

Når: 19. – 26. januar 2019

Avreise fra: Oslo Lufthavn.

Pris fra: ca 12.800,-

Inkludert fly tur/ retur, mat på flyet, transport på reisemålet, hotellopphold (delt dobbeltrom), halvpensjon (frokost og middag) og selvsagt all treningen med Kari.

Bosted: TOPP treningshotell med over én million kvadratmeter med treningsmuligheter. Her finner du Kanariøyenes største treningsrom, tennisbaner, et 50 meters olympisk basseng, golfbane – og utvalget av gruppetimer er stort. Temperaturen i januar er vanligvis på tyvetallet, perfekt til aktivitet!

Spørsmål? Send e-post til kari@jaquesson.no

Frivillige tillegg:

  • Havutsikt
  • Enkeltromstillegg
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Pris på reiseforsikring oppgis på forespørsel.

     

4 thoughts on “Januar 2019 – Superkickoff – Treningsreise til Fuerteventura !

  1. Pingback: Unn deg en drømmeferie! – Kari Jaquesson

  2. Pingback: Inspirert eller demotivert? – Kari Jaquesson

  3. Pingback: 8 spørsmål om trening – og svar! – Kari Jaquesson

  4. Pingback: Første gang var fantastisk og det gir seg ikke! – Kari Jaquesson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.