fbpx

Trim, kultur, historie, opplevelser i Italia 2 – 9.juni 2023

Bli på en en uke i Tolfa i Italia i juni, en uke der vi bare nyter, og finner både energi og ro. En uke med trim og opplevelser – og i tillegg plass til egentid, relax og hvile.
Vi skal oppleve det virkelige Italia, uten masseturisme og bråk. Vi sier ja takk til alt på én gang: trim, natur, kultur, historie, mat, gode samtaler og skjønne landskap
.

Det har ikke vært trimreise til Tolfa ennå, dette bildet er fra en annen trimreise – vi skal også trimme på gresset i Tolfa. Herlig!

Cappuccini – en klosterhøyde i tradisjonsrike Tolfa

Landsbyen Tolfa ligger på bergsiden ca 1 times kjøretur vestover fra Roma. På den ene høyden ligger det gamle klosteret fra 1600-tallet som nå er helt nyrestaurert. Her skal vi bo! Stedet innbyr til ro, vi skal bare nyte livet i sakte tempo. – i tillegg til å trimme, da.
Utsikten er virkelig fabelaktig og vi kan se ut over hele Lazio-landskapet og ned til Middelhavet som er ca 30 minutter unna med bil. Dit skal vi en av dagene, for å bade, sole, spise lunsj og se oss rundt.

Klosteret har et vakkert gårdsrom hvor vi kan sitte ute og spise, meditere og selvsagt skal vi trimme. Vi har vår egen trim-gressplen, til og med! Om kvelden er det hyggelig å sitte ute eller i salongen og lese, slappe av, prate og kan hende det kommer en liten sangfugl innom og underholder oss en kveld. Vi skal også få lære om pasta og vin med egen tema-kveld.

Vi nyter ferske italienske råvarer, tillaget enten av klosterets egne kokk når vi spiser “hjemme”, og på flere av de lokale restaurantene. Her er det ingen store kjeder, alt er lokalt, ferskt og genuint.

Alle rommene er varsomt pusset opp utført av lokale håndverkere, med lokale materialer.
Noen rom har enkeltseng, andre dobbeltseng som her. Det er ikke bad/wc på rommene, dette er jo et gammelt kloster. Det er åtte bad tilsammen som vi deler på. Veldig rene og ordentlige – helt nyoppusset.

Hvem passer reisen for?

Du er en voksen dame som liker moderat trim, naturen, glad i god mat, og har lyst til å unne deg selv en hyggelig uke sammen med andre med samme interesse, oppleve Italia og rett og slett ha en oppkvikkende ferie med god balanse.

Det er godt med “egentid”, tid til å spasere litt i landsbyen, sole seg , du kan trekke deg tilbake for dagdrømming, en høneblund eller en god bok. Selvsagt kan du ta med håndarbeidet om du er glad i å strikke eller hekle.

Hva slags trim er på programmet?

Her blir det litt av hvert, målet er at du skal få prøve masse forskjellig. Vi har en god del “stram-opp”, stretching, mobilitet & balanse og så klart skal vi bli litt andpustne! Konseptet er “moderat trim med humør”.
Vi skal også nyte det flotte landskapet med korte og litt lengre turer. En flott mulighet til å vekke sommerfølelsen i armer og ben.

Hver dag er det felles frokost etter trimmen, lunsj og middag enten på klosteret eller på lokale restauranter. 

En liten ettermiddagskaffe foran trimgressplenen vår er koselig

Program – Rekkefølgen på aktivitetene kan endres noe før avreise.

Liste over hva du skal ha med av sko, klær og alt mulig får du før avreise.

Hva er inkludert i prisen?

Bed & Breakfast i 7 netter på klosteret
Snack ved ankomst fredag (italienske antipasti, vin)
En lunsj på klosteret
Tre middager på klosteret
En middag på lokal restaurant i Tolfa
Pasta- og vinkurs
Matpakke til vandring

Transfer til Tolfa / til flyplassen
Heldags utflukt til Roma med guide
Heldags utflukt med transport til stranden

Hva er ikke inkludert i prisen?

Flyreise
Anbefalt rute:
UTREISE: Flyr fra Oslo 2.juni 08.55 lander i Roma 12.15 (FS1402)
HJEMREISE: Flyr fra Roma 9.juni 13.05 – lander i Oslo 16.25 (FS1403)
Kjøp billett straks du har bestemt deg – prisene er lave nå!

Måltider utenom det som nevnt ovenfor under “inkludert”.
(Vi spiser sammen, men det blir da valg mellom stor eller liten meny og den enkelte betaler for eget valg. )
Nytelsesdag på spa.

Annet personlig forbruk

Handlekurv
Scroll to Top