fbpx

Hvordan føles en hel uke fri fra alle plikter? Det føles helt herlig, og det er nettopp det du får på trimreise! Oktober er perfekt for å få opp “peppen” før vinter og mørketid er over oss. Jeg har satt opp en super uke for oss (du kan også være med i to uker) i varmere strøk, med et program du kommer til å ha stort utbytte av. Vi skal både trimme og bli pleid med deilige spabehandlinger, masse hyggelig sosialt, og også egentid for relax og ro. Det er plass til DEG! (uansett hvilken form du er i)

7 dager: 15 – 22. oktober eller 22 – 29. oktober
14 dager: 15 – 29 .oktober

Vi skal til Kemer, en liten, koselig by på den tyrkiske rivieraen, med både fjell og hav. Her skal vi nyte og bare ha det helt topp.
Jeg har organisert trim & spareiser siden 1999 (!) og har lang erfaring med hva som er den beste balansen mellom program og egentid. Nå er det så hyggelig å kunne igjen ønske velkommen til batterilader-reise! Du kjenner skuldrene senke seg, og det er bare herlig å hverken re opp seng, måtte handle og lage mat, rydde eller ha noen andre plikter. Det er faktisk helt ålreit å sette seg selv i fokus, det gir deg masse overskudd, noe som også er en gave til familie og venner som får deg tilbake sprek, og glad – og solkysset på begge kinn (og legger)

Meld deg gjerne på alene, du er bare alene til du møter opp på flyplassen. Dette er et inkluderende opplegg og enten du er bare så vidt sosial eller supersosial vil du trives, her bestemmer alle sitt eget tempo. Det er gøy å være på ferie sammen med andre som har samme interesse av å trimme litt. Opplegget er laget for oss voksne damer og det er masse tid også til å slappe av og hygge seg med bok, strikketøy, eller ekstra tid i spa, på stranden eller ved bassenget i løpet av dagen. Du har selskap når du selv vil.

I tillegg til trimmen på programmet kan du delta i hotellets vanngym og andre trimtilbud. Det er også et lite “gym” med vekter mm. Trimreise er GULL for velværet!
Strand med Relax skrevet i stranden

Vi trimmer morgen og ettermiddag, og du får være med på masse forskjellig, aerobic, styrke, yogastretch, zumba, h.i.i.t, stretching, puls, mm. I tillegg får du med deg to foredrag, inspirasjon, motivasjon, vandring i flott natur. Du vet allerede at trim er sunt og gjør deg godt. Når du i tillegg har tid til ekstra hvile, får massasjeDu kan også melde deg på ekstra opplevelser som båttur, bytur eller utflukter. Vi koser oss med lang frokost etter trimmen, og felles middag på kvelden. Alle måltidene og drikke er inkludert, så lunsj spiser vi når det passer den enkelte. Du har selskap når du vil, vi har fast bord.

Denne reisen og treningsopplegget passer for alle voksne damer, uansett om du er nybegynner eller godt i gang allerede

Jeg har hatt trim & spareise til Viking Star i Kemer  flere ganger, første gang i 2009 og sist i 2019, og gleder meg til å komme tilbake til denne koselige byen. Vi har det veldig trivelig der. Viking Star er vant til å ta seg godt av nordmenn, har mange faste gjester og vi får mye for pengene. Hotellet har et deilig bassengområde, og eget spa med alle slags behandlinger til hyggelige priser (hammam er et must).
Det er veldig greit med måltidene – det er gode buffeter med alt fra friske salater, smakfulle hovedretter, frisk frukt og også søte kaker. Du kan med andre ord selv bestemme hva og hvordan du vil spise. Det er kjempelett å spise både sunt og godt – og unne seg en liten dessert her og der.

Bagasje inkludert: 23kg innsjekket bagasje og 1 liten veske under setet  30x20x38 + 1 håndbagasje bagasjehylle 55x40x23 max 10 kg totalt

Ansvarlig reiseoperatør: Tyrkiareiser – MIXX Travel NUF. Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Reiserute:

Utreise fra Oslo til Antalya
Norwegian DY1260
Klokken 07:00
Hjemreise fra Antalya til Oslo
Norwegian DY1261
Klokken 12:50
Lander i Oslo klokken 16:10

8 hendelser på “Trimreise som passer deg, voksne dame!”

 1. Grethe Kristin

  Hei Kari:) takk for sist! Lurte litt på hvordan temperaturene er der på den tiden?

  Vh Grethe

  1. kari

   Hei Grethe, veldig deilige temperaturer, i de øvre 20-gradene.
   Beste tiden synes jeg, varmt og godt, men ikke så varmt at vi blir daffe. Deilig å bade.
   Trimhilsen fra Kari 🙂

 2. Inger J Aarland

  Er det mulig for en utrent å være med eller må man være i god fysisk form? Legges det opp til alternative øvelser hvis man ikke klarer å gjennomføre pga utfordringer(f eks avstivet ankel)

  1. kari

   Hei Inger – JA – dette er for ALLE, hjertelig velkommen! Vi tar en prat første dagen slik at jeg kan “bli kjent” med ankelen og viser alternativer der vi finner ut at det kan passe.
   Trimhilsen fra Kari 🙂

   1. Inger Johanne Aarland

    Tusen takk! Jeg blir med😃

    1. kari

     HERLIG, Inger Johanne!
     🙂 Trimhilsen fra Kari

 3. Elaine

  Hei.
  Eg har proteser på begge kne, siste fikk eg i mai i år, har enda ikke fått bøyen tilbake slik som før, korsen blir det for mæ da om eg blir med på dette?

  1. kari

   Hei Elaine – det går kjempefint, hjertelig velkommen! Vi går gjennom øvelser sammen og finner alternativer der det trengs!
   Trimhilsen fra Kari 🙂

Stengt for kommentarer.

Handlekurv
Rull til toppen