fbpx

Hva kan vi få til om vi satser tre måneder på regelmessig trim?

Enten du allerede har et trimopplegg på gang som du trives med eller ikke vil jeg anbefale deg å få med deg på dette webinaret.

Jeg forteller om hvordan du kan velge, planlegge, tilrettelegge – holde “piffen” oppe og jobbe deg rundt “vondter.
Har du ikke allerede et trimopplegg du trives med, vil jeg anbefale deg å melde deg på VÅRTRIMMEN!

Mange som “sitter på gjerdet” tror “det er for sent”, “formen er for laber”, “jeg får det ikke til” – og ørten andre bevisste eller ubevisste unnskyldninger (det er jo det…) for å sky unna trim og aktivitet.

Og ikke minst – har du hatt skikkelig vondt i ryggen, et kne, hofte osv kan det virke skummelt å starte opp med et nytt opplegg – du vil jo ikke ha vondt igjen, det er helt forståelig!

Men da møter vi paradokset – aktivitet er superviktig for å dempe både symptomer og risiko. For eksempel er trim veldig godt for knær og hofter med artrose.
Trim har som regel topp effekt for å regulere både blodtrykk og blodsukker, så både for deg med begynnende insulinresistens og allerede etablert diabetes er det GULL å trimme.
Ledd, sener og muskler får det så mye bedre når de blir brukt – og helst skal vi ha det artig underveis. Dét er min spesialitet – vi trimmer med enkle bevegelser, morsomme steg etter sprek musikk, og øvelsene vi bruker er effektive og trygge. 🙂
Jeg forteller også om VÅRTRIMMEN i dette webinaret – melder du deg på nyhetsbrevet mitt på skjemaet under videoen, så får du tilbud om 50% rabatt! (FRIST).

Denne våren kan bli helt annerledes – og DU fortjener å oppleve gleden, humøret og overskuddet trim setter i gang! Jeg vil gjerne hjelpe til.

Fyll ut skjema under her, så får du høre mer om VÅRTRIMMEN:

Del gjerne med venner via
👇

2 hendelser på “Hva kan vi få til om vi satser tre måneder på regelmessig trim?”

 1. Odny Hjelle

  Takk for trimmen i går.Eg sende ei melding,men du har kanskje ikkje fått den.
  Det var kjekt og inspirerande å vere med.Har to av DVD dine som eg brukar så og seie dagleg,men alltid godt med nye impulsar .
  Treng styrke muskulaturen,det merkar eg godt når det vert mykje snømåking.
  Eg vil gjerne vite meir om Vårtrimmen.
  Helsing Odny

  1. kari

   Så gøy at du trimmer med DVD’ene,Oddny! Sender deg en e-post om vårtrimmen – sjekk innbksen, eventuelt “spam”-boksen om du ikke ser noen epost fra meg i innboksen. Trimhilsen fra Kari 🙂

Stengt for kommentarer.

Handlekurv
Rull til toppen