Kari Jaquesson - Velkommen til min webside

Velkommen til min webside

Her har jeg samlet noen tips og historier som jeg håper du kan ha glede og nytte av. Jeg legger inn stoff med ujevne mellomrom, men er på bloggen ganske ofte. Håper å se ditt innlegg der. Nå en påminner: Ikke bli sittende for lenge foran skjermen – la heller kroppen gå ut og ha det litt gøy!

OK – noen minutter til kan du bruke og surfe litt rundt her på siden min!
Ha en kjempefin (og sprek) dag!

Vennlig hilsen

alt

Kari Jaquesson – total fitness, helse og velvære!

Kari Jaquesson har overbevist Norge  – alle kan komme i god form og helse – uansett størrelse og utgangspunkt! Gjennom serien «En Ny Start» fulgte vi ti personer med ekstrem overvekt på veien til en bedre hverdag og livskvalitet.  Kari ble rikskjendis gjennom den daglige morgentrimmen på TV2. «Hele Norges» personlige trener Kari Jaquesson har tredve års erfaring med trening, kosthold og livsstil.

Hun og har etablert seg som en av Norges mest ettertraktede instruktører. Hun blir beskrevet som en «fitness pioner.» Det sies at hun kan motivere en stein til å trimme! Gjennom fantastiske foredrag som rører, beveger og inspirerer og opplæring av instruktører når Kari hele landet.

Kari_truger

Kari har introdusert de siste fitnesstrender til Norge og har reist i inn og utland for å utdanne og oppdatere instruktører og «vanlige» trimentusiaster gjennom kurser og masterklasser.  Hun grunnla det første utdanningssystemet for aerobic instruktører i Norge. Hun holder videreutdanningskurs for instruktører over hele landet og underviser step og aerobic hver uke bl.a på Elixia i Oslo.

«Skilsmissestatistikken hadde gått ned
dersom folk hadde spist litt oftere!»

Kari Jaquesson når hundretusener av mosjonister i året og er opptatt av at alle skal kunne komme i sin beste form noensinne – ikke presse seg inn i et forhåndsbestilt ideal! «Det som er så fint med Kari er at hun er sporty, men ser likevel ut som hun spiser middag hver dag» utbrøt en som deltok på et av Karis seminarer.
Hun er en ettertraktet foredragsholder innen mosjon, kosthold, helse, livsglede og motivasjon og holder presentasjoner på seminarer, kongresser og avspark. Flere bedrifter benytter Kari som primus motor for å øke deltagelsen i fysisk aktivitet blant sine medarbeidere.

Hun har presentert alle de nyeste trimtrender på TV`s God Morgen Norge. Kari var coach/trener i TV Norges serier Tjukkholmen, Slankekrigen, Et Lettere Liv og kostveileder for Dansefeber og nå sist i En Ny Start.

Kari er en anerkjent journalist innenfor trening, kosthold, livsstil og motivasjon. Hun har vært personlig trener i bladet I Form og hennes artikler publiseres i alle de nordiske landene. Hun har arbeidet jevnlig for en rekke andre Skandinaviske tidsskrifter med artikler & fotoserier om trim & helse. Du kan møte henne daglig på FACEBOOK. BOOKING hos ATHENAS

«Det Gode Liv – Den Gode Følelsen»

Bilde_066

Flere ganger i året arrangerer Kari trim- og velværereiser for jenter i samarbeid med Jomfrureiser. Turene passer for alle uansett formnivå!   HER ser du oversikten over de neste turene.

”Den gyllne middelvei er det beste middelet for å komme seg inn på en sunnere livsstil.” 

Karis første video med trening for gravide ble spilt inn 2 dager før hun fødte sitt første barn! Siden har det blitt mange trimDVD’er og bøker Les mer HER

Ikke «Body Perfect», men «Body Healthy».       ”Du blir ikke sunn av å spise mat du ikke liker!”

For å ytterligere utvide horisontene har Kari fullført Medisin Grunnfag og holder nå på med studier i Ernæring på Atlantis Medisinske Høgskole.

Kari_p_stadion_Gambia

Kari har bidratt som ambassadør for Rosa Sløyfeaksjonen og LHL’s «Hvert skritt teller» samt virket som Goodwill ambassadør for UNFPA 2000-2009. Hun er medstifter og aktivt styremedlem i GIFTS – fotball for barn og unge i Gambia.Kari Jaquesson jobber for å bedre kvinner og pikers rettigheter og har gjennomført reiser til Nicaragua og Mozambique i regi av FN. Hun har vært styreleder i Sex og Politikk og er ambassadør for Fair Trade. Selv om dette var arbeid som ga mening. I dag er Karis standpunkt at de globale organisasjonene ikke bidrar ril en bedre verden, snarere at de hemmer de lokale og nasjonale institusjonene i landene der de opererer.

«Ingen kan gjøre alt,
men alle kan gjøre noe.»