fbpx

Total fitness: helse, velvære, glede, integritet!

Om du er som meg, vil du holde deg frisk, rask og rørig. Livet er ikke det verste vi har, eller hva? Jeg har lyst til å kunne reise, leke, nyte så lenge jeg er så heldig å få være med på dette fantastiske eventyret vi kaller «livet»!

Om du har lyst til å få tips du kan ha glede og nytte av i din hverdag (og til fest) og informasjon om kurs, reiser og annet jeg arrangerer, kan du få tilsendt det ved å fylle ut skjemaet nedenfor.
(Jeg gir ikke dine opplysninger videre til reklame osv)

 
 


Ha en kjempefin (og sprek) dag!

Vennlig hilsen

alt

Alle kan komme i god form og helse – uansett størrelse og utgangspunkt!
Gjennom daglig trim på God Morgen Norge på TV2, programmer som «Tid for Mat», «Tjukkholmen», «Slankekrigen», Et Lettere Liv», og «En Ny Start»  har jeg vært så heldig å kunne nå nesten hele Norge.

Jeg har blitt beskrevet som en «fitness pioner» fordi jeg har introdusert så mange treningsformer til Norge. Selv mener jeg at det viktigste jeg gjør er å inspirere til å bevege seg. Forskjellen mellom et liv «i go’stolen», og et med et mer fysisk aktivt liv er enorm. Det skal bare litt til for å gjøre sto forskjell.

«Du kan motivere en stein til å trimme!»

Ja, jeg har hatt gleden av å «få i gang» mange som levde svært stillesittende liv. Det er det morsomste og mest givende jeg kan tenke meg. Å se hvordan holdningen, spensten i steget, livsgleden stiger hos deltagerne mine er en helt fantastisk opplevelse.

Jeg har reist i inn- og utland for å utdanne og oppdatere instruktører og «vanlige» trimentusiaster gjennom kurser og masterklasser.  Da jeg grunnla det første utdanningssystemet for aerobic instruktører i Norge var det helt nytt, det fantes ikke noe spesialisert utdanning på den tiden. Selv hadde jeg sertifisert meg i England og USA, og reiste flere ganger i året til USA for å videreutdanne meg og delta på kongresser.
Jeg holder videreutdanningskurs for instruktører over hele landet, og har lært bort min undervisningsstil til hundrevis av instruktører.

«Skilsmissestatistikken hadde gått ned
dersom folk hadde spist litt oftere!»

Jeg er opptatt av at alle skal kunne komme i sin beste form noensinne – ikke presse seg inn i et forhåndsbestilt ideal!
«Det som er så fint med deg er at hun er sporty, men ser likevel ut som du spiser middag hver dag» utbrøt en som deltok på et av mine seminarer.

Jeg holder kurs og foredrag innen mosjon, kosthold, helse, livsglede og motivasjon og holder presentasjoner på seminarer, kongresser og avspark.

Jeg har hatt gleden av å kunne nå hundretusenvis av mennesker gjennom radio- og TV-programmene jeg har vært med på:
Jeg var en del av God Morgen Norge på TV2 i flere hundre sendinger, og coach/trener i TV Norges seriene Tjukkholmen, Slankekrigen, Et Lettere Liv og kostveileder for Dansefeber og En Ny Start.

Jeg har produsert mange artikler og reportasjer om  trening, kosthold, livsstil og motivasjon, blant annet som personlig trener i bladet I Form, artiklene ble publisert i alle de nordiske landene.

Jeg er også å treffe på FACEBOOK. BOOKING hos SEMINARPARTNER

«Det Gode Liv – Den Gode Følelsen»

Jeg har produsert  syv bøker og ti trimvideoer – alle bestselgere.
Flere ganger i året arrangeres trim- og velværereiser. Turene passer for alle uansett formnivå!
Min første video med trening for gravide ble spilt inn 2 dager før jeg fødte sitt første barn! Siden har det blitt mange trimDVD’er og bøker Les mer HER

”Den gyldne middelvei er det beste middelet for å komme seg inn på en sunnere livsstil.” 

Ikke «Body Perfect», men «Body Healthy».       

”Du blir ikke sunn av å spise mat du ikke liker!”

For å ytterligere utvide horisontene tok jeg Medisin Grunnfag og ernæringsstudier på Atlantis Medisinske Høgskole.

Jeg er lisensiert kursleder i bekymringsmestring og sertifisert meditasjonsinstruktør BSOM (British School Of Meditation)

Kari_p_stadion_Gambia

Jeg er svært engasjert i samfunnsdebatten og har alltid vært en sannhetssøker.
Jeg har vært ambassadør for Rosa Sløyfeaksjonen og LHL’s «Hvert skritt teller» samt virket som Goodwill ambassadør for UNFPA 2000-2009. Jeg er medstifter og aktivt styremedlem i GIFTS – fotball for barn og unge i Gambia.
Jeg jobber for å bedre kvinner og pikers rettigheter og har gjennomført reiser til Nicaragua og Mozambique i regi av FN. Jeg har vært styreleder i Sex og Politikk og ambassadør for Fair Trade. Selv om dette var arbeid som ga mening er mitt standpunkt i dag at de globale organisasjonene ikke bidrar til en bedre verden, snarere at de hemmer de lokale og nasjonale institusjonene i landene der de opererer.

«Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe.»

Handlekurv
Skroll til toppen