Kari Jaquesson – total fitness, helse og velvære!

 

 

Om du er som meg, vil du holde deg frisk, rask og rørig. Livet er ikke det verste vi har, eller hva? Jeg har lyst til å kunne reise, leke, nyte så lenge jeg er så heldig å få være med på dette fantastiske eventyret vi kaller «livet»!

Om du har lyst til å få tips du kan ha glede og nytte av i din hverdag (og til fest) og informasjon om kurs, reiser og annet jeg arrangerer, kan du få tilsendt det ve då fylle ut skjemaet nedenfor.
(Jeg gir ikke dine opplysninger videre til reklame osv)

Ha en kjempefin (og sprek) dag!

Vennlig hilsen

alt

 

Kari Jaquesson har overbevist Norge  – alle kan komme i god form og helse – uansett størrelse og utgangspunkt!
Gjennom daglig trim på God Morgen Norge på TV2, programmer som «Tid for Mat», «Tjukkholmen», «Slankekrigen», Et Lettere Liv», og «En Ny Start» har Kari inspirert hele Norge.
Hun og har etablert seg som en av Norges mest ettertraktede instruktører. Hun blir beskrevet som en «fitness pioner.» Det sies at hun kan motivere en stein til å trimme! Gjennom fantastiske foredrag som rører, beveger og inspirerer og opplæring av instruktører når Kari hele landet.

Kari har introdusert utallige fitnesstrender til Norge og har reist i inn og utland for å utdanne og oppdatere instruktører og «vanlige» trimentusiaster gjennom kurser og masterklasser.  Hun grunnla det første utdanningssystemet for aerobic instruktører i Norge. Hun holder videreutdanningskurs for instruktører over hele landet.

«Skilsmissestatistikken hadde gått ned
dersom folk hadde spist litt oftere!»

Kari Jaquesson når hundretusener av mosjonister i året og er opptatt av at alle skal kunne komme i sin beste form noensinne – ikke presse seg inn i et forhåndsbestilt ideal! «Det som er så fint med Kari er at hun er sporty, men ser likevel ut som hun spiser middag hver dag» utbrøt en som deltok på et av Karis seminarer.
Hun er en ettertraktet foredragsholder innen mosjon, kosthold, helse, livsglede og motivasjon og holder presentasjoner på seminarer, kongresser og avspark. Flere bedrifter benytter Kari som primus motor for å øke deltagelsen i fysisk aktivitet blant sine medarbeidere.

Hun har presentert alle de nyeste trimtrender på TV`s God Morgen Norge. Kari var coach/trener i TV Norges serier Tjukkholmen, Slankekrigen, Et Lettere Liv og kostveileder for Dansefeber og nå sist i En Ny Start.

Kari er en anerkjent journalist innenfor trening, kosthold, livsstil og motivasjon. Hun har vært personlig trener i bladet I Form og hennes artikler publiseres i alle de nordiske landene. Hun har arbeidet jevnlig for en rekke andre Skandinaviske tidsskrifter med artikler & fotoserier om trim & helse. Du kan møte henne daglig på FACEBOOK. BOOKING hos SEMINARPARTNER

«Det Gode Liv – Den Gode Følelsen»

Kari har produsert  syv bøker og ti trimvideoer – alle bestselgere.
Flere ganger i året arrangerer Kari trim- og velværereiser. Turene passer for alle uansett formnivå!

”Den gyllne middelvei er det beste middelet for å komme seg inn på en sunnere livsstil.” 

Karis første video med trening for gravide ble spilt inn 2 dager før hun fødte sitt første barn! Siden har det blitt mange trimDVD’er og bøker Les mer HER

Ikke «Body Perfect», men «Body Healthy».       

”Du blir ikke sunn av å spise mat du ikke liker!”

For å ytterligere utvide horisontene har Kari fullført Medisin Grunnfag og ernæringsstudier på Atlantis Medisinske Høgskole.

Hun er lisensiert kursleder i bekymringsmestring og sertifisert meditasjonsinstruktør BSOM (British School Of Meditation)

Kari_p_stadion_Gambia

Kari er svært engasjert i samfunnsdebatten og har alltid vært en sannhetssøker.
Hun har vært ambassadør for Rosa Sløyfeaksjonen og LHL’s «Hvert skritt teller» samt virket som Goodwill ambassadør for UNFPA 2000-2009. Hun er medstifter og aktivt styremedlem i GIFTS – fotball for barn og unge i Gambia.Kari Jaquesson jobber for å bedre kvinner og pikers rettigheter og har gjennomført reiser til Nicaragua og Mozambique i regi av FN. Hun har vært styreleder i Sex og Politikk og er ambassadør for Fair Trade. Selv om dette var arbeid som ga mening. I dag er Karis standpunkt at de globale organisasjonene ikke bidrar ril en bedre verden, snarere at de hemmer de lokale og nasjonale institusjonene i landene der de opererer.

«Ingen kan gjøre alt,
men alle kan gjøre noe.»