fbpx

Fatburner Step

kr 249,00

Supereffektivt og morsomt trimprogram med stepkasse. Topp forbrenning og stram-opp. Enkelt å få til! 70 minutter delt inn i flere bolker.

Kategori:

Dette programmet i Fatburner – serien er bare helt rått! Steptrening er lite belastende på leddene, men du forbrenner ekstremt mye! Topp musikk, enkle steg som alle kan få til. Bonus: Karis favorittøvelser for rygg, rumpe, balanse & Core!

Step Aerobic-trim er fantastisk!

Belastningen er lav på knær, rygg og andre ledd, men effekten tilsvarer jogging! I tillegg til at du forbrenner mye kalorier, får du sterkere hjerte og lunger, bedre balanse og utholdende styrke i hele kroppen. Kort sagt: Masse overskudd!”

Regelmessig bruk av dette opplegget gir økt overskudd- du orker mer! Med det smarte modulsystemet kan du selv sette opp treningsmeny som passer din timeplan. Å trene med step gir høy gevinst for deg som ønsker å holde deg sprek, regulere vekten, ha det gøy og investere i helsen din. Programmet passer kvinner og menn i alle størrelser!

Bonus: Karis favorittøvelse for rygg, rumpe, balanse og core.
Bonus: Dynamisk stretching for smidigheten

Se trailer:

Modulene gjør det lett å mikse & variere!

Programmet:

Intro
Spill hele programmet  (uten intro)

Velg modul:
Oppvarming
Step program 1 (ca 20 minutter):
Step program 2 (ca 20 minutter)
Ekstra step – litt ekstra svett! (ca 4 minutter)
Step-oppøvelse  for Styrke/Core
Rumpe-, lår- og ryggøvelse
Dynamisk uttøying

Ferdige Program:
Ekstramateriale

Totalt 70 minutter
Trening for økt kondisjon og høy forbrenning
Passer for kvinner og menn.

DVD’en består av flere moduler, noe som gjør det lett  å mikse & variere. Du kan trene så kort/lenge du vil. En ting er sikkert: Du forbrenner utrolig mye! Kari har også lagt til sine favorittøvelser for rumpe, rygg, balanse og Core. Steptrening er ekstremt effektivt (like effektivt som jogging), men belastningen er like lav som ved gange! Dette passer virkelig alle, også for deg som synes f eks aerobic går for fort. Noen trinnkombinasjoner, men ikke “dancy”. Musikken gir det ekstra løftet!

Fått skrekken på treningssenter?

På treningsentre overdrives ofte bruken av koreografi. Høyt tempo, mye retningsskifte og vridninger kan skade knærne. Det er så synd, for nettopp steptrening kan styrke og stabilisere knær om det gjøres riktig. Denne DVD’en har enkle steg som er enkle å følge og ingen brå retningsskifter. Opplegget passer veldig fint for deg som vil supplere sentertrening med ekstra økter hjemme. Å trene hjemme er utrolig tidsbesparende!

For deg som vil ned i vekt eller holde vekten er dette programmet helt enkelt perfekt!

I tillegg til at du kan sette sammen moduler selv har Kari satt sammen noen ferdige program som du kan bruke:

 

Vekt 87 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fatburner Step”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Rull til toppen