fbpx

Video Vitamin 5 Fatburner

kr 329,00

132 minutter TOPP forbrenning og styrketrening delt inn i 20 minutters bolker. Ekstremt effektivt og gjennomførbart. Modulene kan mikses som du vil.

Kategori:

Hvor sprek har du lyst til å bli? Bruk dette programmet i Fatburner – serien og sjekk hva som skjer på bare 8 uker. Du kan komme i din beste form noensinne! Kari Jaquesson er din treningspartner og vil ha deg i superform til sommeren! På 8 uker kan du forbrenne ekstra kilo, stramme opp hele kroppen og få et overskudd som merkes i alle gjøremål.

 • 132 minutter TOPP trim
 • Introduksjonen forteller om programmet, med tips og forklaring.
 • Oppvarming – kjampefin oppvarming som forbereder deg til trimmen
 • 3 forskjellige fatburnerprogram  For å få opp forbrenningen må du få opp farten! Det er ingenting galt med å gå tur, men for at det skal monne på kaloriregnskapet må du gå langt og lenge! Når du øker tempoet slik som i disse programmene øker forbrenningen enormt. Deltagerne i DVD’en brukte mellom 800 og 1200 kalorier ved å gjennomføre alle de 3 kondisjonsprogrammene i strekk (+ oppvarming). Hvor mye du forbrenner avhenger av kroppsstørrelse/høyde, alder, kjønn og hvor hardt du tar i.

 

 

Styrketrening – egen del

En av de faktorene vi selv kan påvirke når det gjelder å holde forbrenningen høyere er å bevare eller øke muskelmassen i kroppen. Allerede midt i 20 årene begynner ”degenereringen” og det er ikke langer ”gratis” å vedlikeholde muskelmassen. I dette programmet får du øvelser for hele kroppen. De kan utføres med vektstang (anbefales) men også med løse håndvekter eller flasker fylt med sand. Det er ingen aldersgrense på muligheten til å få kroppen sterkere.

  • Egen introduksjon til styrketrening
  • Egen oppvarming for styrketrening
  • Styrkeprogram med egne sekvenser for hele kroppen (6 moduler)
  • Knebøy (Ben og rumpe + +),Brystpress (Bryst, bakside overarm + +), Snill markløft og roing (Rygg og overarm + +), Fransk press og senterpress ( bakside overarm og bryst),Bicep Curl (Forside overarm), Militærpress & oppdrag (Skuldre, overarm + + )
  • Mage & kjernemuskler (CORE) – CORE trening for magens “dype” muskulatur
  • BONUS! Mer mageøvelser + Pilatesinspirerte øvelser & litt uttøying Du kan sette sammen program selv eller bruke de som er ferdigkomponert:

Vekt 87 g
Dimensjoner 270 × 200 × 20 mm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Video Vitamin 5 Fatburner”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Scroll to Top