fbpx

Egenpleie = Kjærlighet

Egenpleie – er det bare jåleri? Egenpleie er kjærlighet – og en feiring av livet!

Vi har fått livet i gave, og er i tiden en stund som menneske – vi ér kroppen – og da er det toppen av livsfeiring å ta godt vare på den (deg). Ved å unne deg selv en litt aktiv hverdag, robust mat, søvn og hvile vil både pågangsmot, livsglede og energi holde seg i gang! Å ha egne rutiner for å holde seg ren, fresh, sterk og smidig gir så mye! Stelle tenner, føtter, unne seg massasje og velværebehandlinger  – alt er en feiring av livet!

Er du i gang?

Hvilke rutiner setter du størst pris på, hvilke er tøffe å opprettholde? Ved gjøre opp status innimellom kan du finne ut om det er på tide med endring av rutinene, eller egen innstilling til dem. Ofte når vi “gir F” skjer det gradvis og det er en slags “selvskading” som kan starte en negativ spiral. Stopp opp innimellom og vurder hvor omverdenen eller “indre demoner” trykker på for å dytte deg ut av de vanene som du vet gjør deg godt og ta et oppgjør.

Kanskje finner du ut at du trenger, vil ha, og velger nye rutiner, kanskje ser du at de du har er bra, men at du trenger å sparke ut noen “troll”, enten de er inni eller utenfor deg selv, for å komme tilbake i gode rutiner.

Lenge leve det å ha det bra!

Liten video til deg:

 

Meld deg på nyhetsbrevet mitt, så sender jeg deg info, invitasjoner og tips innimellom. 

 


Del med andre som du vil glede 👇

6 hendelser på “Egenpleie = Kjærlighet”

 1. Liv bratlie Løyland

  Enig med deg Kari. Egenpleie er viktig og fantastisk. Er dypt inne i Mary Kay, og her finner jeg alt jeg trenger til å holde meg fresh, myk i huden og så lukter det godt. Skrubb i dusjen både for kropp og ansikt. Masker og peelinger og ikke minst serum for litt sliten hud. Steller negler og bryn en gang i måneden…osv. Og ikke minst så trimmer jeg på zoom med deg!! Det har vært min livredder siden jeg begynte for alvor i august i fjor🤗🥰. Jeg vet at jeg blir eldre, men jeg vil ikke bli gammel😀

  1. kari

   💪 Herlig, Liv, fortsett, fortsett! 🙂 Trimhilsen fra Kari

 2. Anita fluge

  Kjære Kari, takk for innlegget ditt! Det er viktig med en påminnelse . Og du er en stor inspirator for oss!

  1. kari

   Takk, Anita – i like måte – å trimme med deg & de andre damene er en stor inspirasjon for meg!
   🙂 Trimhilsen fra Kari

 3. Odny Hjelle

  Takk for inspirasjon og gode påminningar.Alltid kjekt å lese det du skriv.
  Får lyst å begynne å trimme med ein gong eg ser deg,så du gjer ein kjempejobb.
  DVDane dine vert brukt flittig.

  1. kari

   Takk, Odny, så hyggelig å høre! Trimhilsen fra Kari 🙂

Stengt for kommentarer.

Handlekurv
Skroll til toppen