fbpx

Trim og opplevelser i Italia september 2020

Høsten er perfekt til å reise, lære, oppleve. Bli på en en uke i Tolfa i Italia i september, en uke der vi bare nyter, og finner både energi og ro.
Vi skal oppleve det virkelige Italia, uten masseturisme og bråk. Vi sier ja takk til alt på én gang: trim, natur, kultur, historie, mat og avslapning.

Hold deg oppdatert om trimreiser og annet morsomt du kan være med på,
meld deg på nyhetsbrev:

 

Cappuccini – en klosterhøyde i tradisjonsrike Tolfa

Landsbyen Tolfa ligger på bergsiden ca 1 times kjøretur vestover fra Roma. På den ene høyden ligger det gamle klosteret fra 1600-tallet som nå er helt nyrestaurert. Her skal vi bo! Vi har hele stedet for oss selv, og skal bare nyte livet i sakte tempo. Utsikten er virkelig fabelaktig og vi kan se ut over hele Lazio-landskapet og ned til Middelhavet som er ca 30 minutter unna med bil.

Klosteret har et vakkert gårdsrom hvor vi kan sitte ute og spise, meditere og selvsagt skal vi trimme. Vi har vår egen trim-gressplen, til og med!
Om kvelden er det hyggelig å sitte i salongen og lese, slappe av, prate og kan hende det kommer en liten sangfugl innom og underholder oss en kveld. 

Vi nyter ferske italienske råvarer, tillaget enten av klosterets egne kokk når vi spiser “hjemme”, og på flere av de lokale restaurantene. Her er det ingen store kjeder, alt er lokalt, ferskt og genuint.


PÅMELDING

Hvem passer reisen for?

Du er en dame som liker å trimme, være i naturen, glad i god mat, og har lyst til å unne deg selv en hyggelig uke sammen med andre med samme interesse. Du er enten “på avspark” til å bli litt sprekere, eller allerede i godt gang. Du har lyst til å lære mer om sunne og kloke valg du kan i livsstilen, og hente inspirasjon og motivasjon som du kan bruke i egen livsstil.

Det er også satt av “egentid”, tid til å spasere litt i landsbyen, sole seg , trekke seg tilbake for dagdrømming, en høneblund eller en god bok. Selvsagt kan du ta med håndarbeidet om du er glad i å strikke eller hekle mens du er sosial.

Liste over hva du skal ha med av sko, klær og alt mulig får du før avreise.

 

Hva slags trim er på programmet?

Her blir det litt av hvert, målet er at du skal få prøve masse forskjellig. Vi har en god del “stram-opp”, stretching, pilates, yoga, og så klart skal vi bli litt andpustne! Enkel aerobic uten løp og hopp, latino og en intervalløkt blir det i løpet av uken. Og korte og lange turer i flotte landskap.Vi ser frem til en flott og innholdsrik uke!


PÅMELDING

En liten ettermiddagskaffe foran trimgressplenen vår er koselig

September er antagelig den aller beste måneden i Italia.

Nå skal vi unne oss en uke der vi bare nyter, oppleve det virkelige Italia, uten masseturisme og bråk.

PRIS:15.600.-

Det inkluderer fly t/r Oslo, transfer, 7 netter på Convento Cappuccini i Tolfa, småmat ankomstkveld, frokost, lunsj, forfriskninger og middag med husets vin hver dag, trim, kursforedrag, utflukter.

Dette er ikke en pakkereise i vanlig forstand, men jeg har holdt av en del plasser på flyet:
Avreise fra Oslo fredag 11.september kl.16.55 – lander i Roma 20.10
Hjemreise fra Roma fredag 18.september kl. 11.05 – lander i Oslo 14.15

PÅMELDING

 

Handlekurv
Skroll til toppen