fbpx

Voksne kvinner rocker!

Fordi jeg ikke ser på vanlig TV skal jeg ikke være skråsikker, men da jeg fremdeles gjorde det, var inntrykket at det er lav representasjon av godt voksne kvinner på TV, ja, i media i det hele tatt, er det ikke? Jeg kom over denne reportasjen om Chrissie Hynde og Stevie Nicks ved en tilfeldighet og det var en forfriskende opplevelse. To usedvanlig begavede artister som har hatt sin andel av oppturer og nedturer deler ærlig. Og de rocker!

Chrissie Hynde: “Dette er mitt beste tiår.”

Jeg har akkurat kommet hjem fra en ukes trimreise med 33 flotte kvinner, den yngste deltageren er 22 år gammel, den eldste 81. De fleste aldre imellom representert, de fleste er mellom 40 og 60. Og for en flott uke vi har hatt! Alder betyr lite når vi deler en felles interesse, nemlig å ha en aktiv og hyggelig uke. Noen av damene var helt på startstreken til å begynne å bli mer aktive, noen trimmer allerede litt, og noen trimmer mye. Og det går helt fint å være på samme treningsøkt og få akkurat den økten som passer sitt ståsted. Jeg er så takknemlig for å få være med på å motivere, dytte litt på og oppmuntre. Og jeg elsker å instruere, forklare slik at de får det ordentlig til, og får en større forståelse og kjærlighet til den fantastiske kroppen vi er født med!

Chrissie Hynde og Stevie Nicks har, som mange artister, ikke alltid vært så gode på å ta sunne valg, men i dag er det annerledes og de rocker sammen på scenen!

Jeg anbefaler virkelig denne 12 minutters videoen med to spennende, tydelige kvinner!

Ha en fin fin dag!

 

Motta tips for en frisk livsstil som passer voksne kvinner:

 

 

 

Handlekurv
Skroll til toppen