fbpx

Fem spreke dager i Budapest!

Ekstra svett trening! Vi skal ha det gøy med flere aktiviteter per dag! Gled deg til tur/jogging (du bestemmer) rundt den vakre grønne øya vi bor på , trene vekter, stramme opp formene med strikker, ha det gøy med aerobic, zumba og step, leke med intervaller ute på øya, men også stretche og kjøre yoga& pilates i “light”versjon. Variasjon er stikkordet. På kvelden koser vi oss med deilig mat og drikke. Både sightseeing og båttur “by night” er inkludert samt spennende middager! Det blir  også tid for litt kultur og shopping. Her kan du sikre deg sommergarderoben til en hyggelig pris!  Budapest 26.april – 1.mai 2016

En skikkelig Kickstart på den deiligste tiden på året..
Dette er en deilig “get-away”! Dette er “vår” øy! Margaritaøya er en perle, en grønn oase midt i en av Europas vakreste byer. Her er det fred og ro, grønt hvor enn du ser, men elven Donau ruller rolig forbi. Vi skal ha det gøy med flere aktiviteter per dag! Du kan virkelig hente frem vårformen i deilige omgivelser. Vi koser oss med turer, du kan jogge (om du vil – det og alt annet er valgfritt), trene vekter, stramme opp formene med strikker, ha det gøy med aerobic, zumba og step, leke med intervaller ute på øya, men også stretche og nyte avspenningsøvelser og nedstressing. Variasjon er stikkordet. På kvelden koser vi oss med deilig mat (og ungarsk vin er visst god har man hørt…) Se programmet HER.

Vi trimmer morgen og ettermiddag og et par dager på formiddagen i tillegg. Du bestemmer selv hvo rmye du vil være med på, og hvor hardt du vil ta i. Kari er ekspert på å tilrettelegge både for deg som liker det moderate, og for deg som liker å virkelig kjenne pulsen slå.
Det er viktig med rom for lat nytelse også, og hele spaavdelingen frister med deilige behandlinger. Byen bugner av opplevelser innen kultur og shopping! Både kjeder og mer eksklusive merker er rimeligere enn hjemme.

Det arrangeres felles middager hver kveld, alle er inkludert i prisen. Den første kvelden spiser vi på hotellet, så er det ny restaurant hver kveld, før vi avslutter med middag på Donau siste kvelden.

Vi nyter livet på  Margaritaøya som er en paradisøy midtveis mellom Buda og Pest – de to bydelene som utgjør Budapest! Øya rommer en herlig park med gamle trær, en japansk hage og en rosehage, et åpent amfiteater der det arrangeres konserter og både gå- og løpebaner. Vi bor på et ekte spahotell. Øya er så deilig og grønn! Her råder det fred og ro. Vi sykle og padle, bruke utebassenget og hele den deilige spaavdelingen. Etter disse fem dagene er formen og humøret på TOPP etter masse digg trening og huden silkemyk etter deilig SPA.

  • Sted: Øya Danub i Budapest, Ungarn
  • Dato: 26/4-1/5 2016
  • Inkludert: Flyreise t/r, skatter, avgifter, transfer, 5 netter i delt dobbeltrom på 4* spahotell, frokost og middag alle dagene (fire med drikke inkludert), to inspirasjonsforedrag og variert trening alle dagene av og med Kari Jaquesson.
  • Påmelding / uforpliktende info Tlf + 47 67 55 80 80
  • Pris: NOK 11.750.-
  • Evt. tillegg: avbestillingsavgift, enkeltrom (det finnes to forskjellige typer enkeltrom tillegg for standard er 1000.- for premium 2000,-), ta kontakt med Jomfrureiser på telefon 67 55 80 80nkeltrom kr. 1.750,- Spabehandlinger og måltider utenom program.

Du kan ringe 67 55 80 80 om du vil ha mer (uforpliktende) informasjon eller melde deg på.
Direkte påmelding 
HER

Det er bare å glede seg!

Handlekurv
Skroll til toppen