fbpx
Kroatia

April: Budapest – oval helg med trim, spa og vårkick!

Ekstra svett trening! Vi skal ha det gøy med flere aktiviteter per dag! Vi skal gå turer, trene vekter, stramme opp formene med strikker, ha det gøy med aerobic, zumba og step, leke med intervaller ute på øya, men også stretche og kjøre yoga& pilates i “light”versjon. Variasjon er stikkordet. På kvelden koser vi oss med deilig mat og drikke. Det blir  også tid for litt kultur og shopping. Her kan du sikre deg sommergarderoben til en hyggelig pris!

Budapest 26.april – 1.mai 2015

Se hele programmet her: » Program aktive dager i Budapest

En skikkelig lickstart på den deiligste tiden på året..
Dette er en deilig “get-away”! Dette er “vår” øy! Margaritaøya er en perle, en grønn oase midt i en av Europas vakreste byer. Her er det fred og ro, grønt hvor enn du ser, men elven Donau ruller rolig forbi. Vi skal ha det gøy med flere aktiviteter per dag! Du kan virkelig hente frem vårformen i deilige omgivelser. Vi koser oss med turer, du kan jogge (om du vil – det og alt annet er valgfritt), trene vekter, stramme opp formene med strikker, ha det gøy med aerobic, zumba og step, leke med intervaller ute på øya, men også stretche og nyte avspenningsøvelser og nedstressing. Variasjon er stikkordet. På kvelden koser vi oss med deilig mat (og ungarsk vin er visst god har man hørt...) 

Det arrangeres felles middager hver kveld, to av dem er inkludert i prisen, de andre velger du selv om du vil delta på. Det er viktig med rom for lat nytelse også! Du bestemmer selv tempo Hele spaavdelingen frister med deilige behandlinger og byen bugner av opplevelser innen kultur og shopping! Dette er den perfekte kombinasjonen! 

Vi skal til Margaritaøya som er et sportsparadis midtveis mellom Buda og Pest – de to bydelene som utgjør Budapest! Øya rommer en herlig park med gamle trær, en japansk hage og en rosehage, et åpent amfiteater der det arrangeres konserter og både gå- og løpebaner. Vi bor på et ekte spahotell. Øya er så deilig og grønn! Her råder det fred og ro. Vi kan arrangere piknik, leie kano, sykle og padle, bruke utebassenget og hele den deilige spaavdelingen. Etter disse fem dagene er formen og humøret på TOPP etter masse digg trening og huden silkemyk etter deilig SPA. 

  • Sted: Øya Danub i Budapest, Ungarn
  • Dato: 29/4-4/5 2015 
  • Inkludert: Flyreise t/r, skatter, avgifter, transfer, 5 netter i delt dobbeltrom på 4* spahotell, 2 av middagene (hvorav en på kveldcruise på Donau, to inspirasjonsforedrag og trening i 4 dager av og med Kari Jaquesson.
  • Påmelding / uforpliktende info Tlf + 47 67 55 80 80
  • Pris: NOK 11.750.-
  • Evt. tillegg: Avbestillingsavgift, Enkeltrom kr. 1.400,- Spabehandlinger og måltider utenom program.

 

Du kan ringe 67 55 80 80 om du vil ha mer (uforpliktende) informasjon eller melde deg på.
Direkte påmelding 
HER

Vil du helst reise NÅ? Noen plasser igjen i Oktober 2014- Gudinnehotel i Tyrkia. Les mer HER 

 

Handlekurv
Skroll til toppen