fbpx

Trim, sol og spa i oktober!

Bli med på en ferie som gir deg overskudd gjennom hele vinteren!  En hel uke kun med fokus på god trim, nydelig mat, sol. sand, strand, SPA (rålekkert) og masse hyggelig samvær. Med andre ord: En skikkelig batterilader! Gloria Serenity Resort er et ekte gudinnehotell, dette er virkelig høy standard, det er helt eksepsjonelt! Tyrkia er både europeisk og eksotisk på samme tid! Spa’et er en drøm som gir deg vinger å fly på – av rent velvære!

Nytelsene står i kø!

Vi skal nyte til det fulle på Gloria Serenity Resort som er et ekte gudinnehotell. Et digert område med lang sandstrand, loungingområder på egne brygger ute i havet, flere basseng,  fantastisk mat og et Spa som fortjener alle sine stjerner! Det er nesten så man ikke har lyst å forlate hotellområdet på en hel uke – så behagelig er det å være i vår egen ”boble”. Snakk om å ha det godt!

Klikk her for mer informasjon og program

 

For den som vil ut og oppdage er det mange muligheter for historiske og kulturelle utflukter. Tyrkia er også shopping: mange kjente kjedebutikker, men også de spesielle vi ikke har i Norge. På markedet finner du alle de spennende suvenirene og t-skjorter, tepper og annet som er gøy å ha med hjem. Klikk her for mer informasjon og program

 

Med en så lang vinter som vi har i Norge, fortjener du en ekstra lang sommer. En deilig uke (eller to) i oktober vil strekke soldagene så du er full av pepp når mørketiden setter inn for fullt. Din aktive uke inneholder også muligheter for herlige og oppbyggende spabehandlinger, sol, bading, deilig mat og drikke, hvile og ekstra søvn. I tillegg herlig felleskap og selskap med mange andre damer som også er innstilt på en hyggelig uke med tid til seg selv og eget velvære. Det trenger vi jentene!

Klikk her for mer informasjon og program

En eller gjerne to uker med fullt fokus på å lade batteriene og nyte alle sanser. Her handler det om å hente opp masse krefter til den lange vinteren.

Maten er nydelig og vi har til og med fått to glass vin eller annen drikke inkludert til middagene. Kari har lagt opp et herlig og variert trimopplegg for uken som både gir energi, spenst, bedre kondis og som er morsomt! Trimmen passer alle kropper og Kari er ekspert på å tilrettelegge om ryggen eller knærne er litt ”kranglete”.

Klikk her for mer informasjon og program

Sted: Belek, Tyrkia  – vi bor på fantastiske Gloria Serenity Resort

Dato: 18. oktober – 25. oktober 2014  eller  25. oktober –  1. november 2014

eller du kan unne deg to uker: 18. oktober –  1. november 2014

Inkludert:

  • Flyreise tur-retur
  • Skatter og avgifter
  • Transfer
  • Syv netter (eller 14) i delt dobbeltrom
  • Frokost og middag (nydelig mat!)
  • 2 glass vin/mineralvann/øl til middag
  • Trening med Kari hver dag
  • To motiverende og engasjerende foredrag
  • Fri adgang til lekkert Spa-anlegg, velutstyrt treningsrom og flere aktiviteter

Klikk her for mer informasjon og program

Pris en uke: kr 16 300,- Pris to uker: Kr 25 300,-

Tillegg for enkeltrom per uke: kr 3 000,-

Tillegg: Visum 20 Dollar, ordnes på nett – du får tilsendt link ved påmelding.

Ikke vær redd for å melde deg på alene. det er det mange som gjør! Jomfrureiser kan skaffe “room-mate”.
Det er svære rom på dette hotellet!

 

Du får det så godt! Kari_3_5

Handlekurv
Skroll til toppen