fbpx

Tunfisk og tran i Julegave!

tabascoNår man selv er aktiv er det skikkelig digg å få gaver som gir enda mer inspirasjon og muligheter. Min yngste sønn elsker pølser og ble kjempeglad da han fikk en pakke kalkunpølser og en pakke lomper og ketsjup (gjett hvilken) som julegave av storebror for noen år siden! Her er noen andre morsomme (og sunne) gavetips som gjør mottageren både glad og sunn!

Mange ønsker seg mer tid med DEG og gjerne i FRISK luft. Å gi et turgavekort på en eller flere turer gjør både deg og mottageren enda sprekere og friskere! Du kan jo også gi gavekort på tjenester, klemmer og hva det skulle være, men spreke gaver er jo litt ekstra stas. Det er flere av de som har vært med meg på Trim- og spareise som har fått hele eller deler av reisen i gave.  

alt

Du kan enten låne bort en av dine bøker og la mottageren ønske seg noe fra den boken som du kommer hjem til han/henne og lager (eller ber hjem til deg) eller kjøpe en superfin bok (min, for eksempel) som han/hun kan velge seg noe fra! Du får kjøpt den HER (edit 2016: nytt cover, samme bok)

alt
alt

Å trimme hjemme er tidseffektivt og smart. Du bruker null tid på transport og er ikke avhengig av åpningstider, vær eller vind. Masse kule DVD’er HER

alt

En flott kurv full av godsaker. I denne har jeg lagt en flaske god olivenolje, eddik, diverse frukt, nøtter, tørket frukt (fiken og aprikoser), advocado, grønnsaker, knekkebørd (grovt), og klibrød. Skulle egentlig binde fast knekkebrødpakkene og klibrødet i hanken, men rakk ikke det før sending – det er veldig fint å binde ting i hanken som dingler litt – det kan gjerne være som et overflodshorn!

alt

NB: Gir du bort paranøtter må du skrive på at det er nok med én per dag.
Paranøtter inneholder veldig høye doser selen  en av de (få) mikronæringsstoffene det kan være uheldig å få i seg for mye av.

Tja, tran er kanskje ikke ønskegaven for så mange, men mottageren kommer i alle fall til å tenke på deg hver gang en skje skal inn i munnen. Sunt – og veldig smart hele året! Mange vet at de har godt av tran, men glemmer likevel å kjøpe det. En god vennegave! Eller til de som akkurat har flyttet for seg selv og “glemmer” tilskudd.

alt

Fjellstøvler er en flott gave – bare husk på byttekort i tilfelle størrelsen må justeres. Legg gjerne i et par pakker gnagsårplaster, he-he!

alt

Hva med å gi bort et salsakurs? Gjerne til kjæresten din så får du også danset, eller til en venninne, eller foreldre, eller – ja alle kan vel ha glede å riste litt på dansefoten. Her er innpakningen HOT. Tabasco er jo en HOT saus – og salsa betyr …SAUS!

alt

Er budsjettet trangt kan du lene deg på at innhold betyr 10%, innpakning betyr 90 %. Et par bokser tunfisk, limt sammen med tape. lag et fint kort, jeg hentet et par oppskrifter fra nettet – vips – et par sunne måltid er sikret for mottager!

alt
alt

I det hele tatt kan man gi kreative gaver året rundt. jeg ønsker meg egentlig ikke noen TING til Jul i det hele tatt – bare masse sosialt samvær, god mat og gleden av å sette pris på det jeg har. Om noen gir meg kinobesøk, tur på restaurant, tur i Marka eller hvorsomhelst blir jeg lkjempeglad. Og klemmer – mange lange, gode klemmer – det er noe av det beste som finnes!  God Jul!

Handlekurv
Skroll til toppen