fbpx

Deilige dager på den franske riviera – Trim, kultur, historie

I går reiste damene på trim- og opplevelsesreisen hjem, vi har hatt det helt topp!
Jeg har nå hatt to reiser hit i egen regi, og det fungerer veldig godt. Det er små grupper, begrenset opp til 8 personer. Fordi jeg har egen leilighet har vi koselige samlinger hjemme hos meg. Jeg kommer til å ha flere ovale helger og mini-uker hit. Jeg sier selvsagt fra her når datoene er klare.

GODE PRISER PÅ FLY & HOTELL
Det er veldig enkelt og billig å bestille flybilletter og hotel selv, da får du den beste prisen og kan benytte eventuelle oppsparte bonuspoeng. Jeg hjelper deg å velge/anbefaler slik at alle /de fleste bor på samme hotel.

Du kan selv bestemme standard på hotell, jeg har flere å anbefale, alle ligger rett ved Chez Kari, så vi har felleskapet uansett med  programmet for dagen og felles middag på kvelden.

TRIM OG OPPLEVELSER
Vi starter med trim i friluft hver morgen i den skjønne parken som ligger rett over veien for hotellene jeg anbefaler. Så er det forskjellig program for dagen, også med egentid som disponeres fritt. Programmet varieres etter hva som skjer i byen, her er det alltid noe morsomt på gang!

I løpet av de to reisene jeg har hatt hit har vi selvsagt hatt byvandring her i Nice, besøkt blomstertorget, tatt oss opp trappene til toppen av Nice, vært på stranden, tatt togtur til Italia og vært på marked, antikvitetsmarked, besøk i duftende rosehager, hatt matkurs med, vært på vinkurs, besøkt Cannes, båttur, tur i naturreservat med meditasjon i skogen, og selvsagt kost oss med nydelig fransk mat, togtur til utendørs marked i Italia og mye mer.
Opplevelsene er aktive, vi får brukt bena, så det gjør godt med ettermiddagstrim som strekker ut musklene også.

OPPLEGG FOR DIN EGEN GRUPPE/BEDRIFT
Du kan også bestille reise med eget opplegg for vennegjengen/kolleger. Jeg kan være vertskap for møter i min leilighet – mye mer personlig enn møterom på hotell! Jeg har alt som skal til for å holde møter og kurs for inntil 10 (12) personer, så dette passer også veldig godt for bedrifter som ønsker å kombinere eget faglig opplegg med tilleggsaktiviteter. Jeg kan levere morgentrim, guiding og opplevelser etter deres egne ønsker, og kan også sette sammen pakker.
Jeg snakker flytende fransk, så kan selvsagt bistå med annet også. Jeg har gode kontakter på alle slags cateringtjenester og serveringssteder, så all slags bespisning kan ordnes til lunsj/middag her, eller på restauranter. Jeg kan også bistå større grupper, og skaffe større møtelokaler. Hos meg er det plass møte & bespisning for  10-12 personer.

2 hendelser på “Deilige dager på den franske riviera – Trim, kultur, historie”

 1. brit lien

  hei
  Jeg liker opplegget ditt og deg fordi duer politisk engasjert
  ad oktober 2018
  Passer det for gamle kjerringer som meg som fyller 70 år i september?? eller blir jeg tredje hjul på vogna fordi de andre er spreke damer som er mye yngre. Synes det er fint om det er et inkluderende opplegg.
  Jeg er i forholdsvis god form og har tent styrke med 80-90 kg på bena i apparat det siste halve året, går mye med hund og forsøksvis løping i korte perioder på turen.
  Eller har du turer for eldre damer?

  1. kari

   Hei Brit! Det er bare å melde seg på! Hjertelig velkommen. På mine reiser kan alle som er i normal vanlig form melde seg på. Vi har det superhyggelig!
   Vennlig hilsen Kari

Stengt for kommentarer.

Handlekurv
Skroll til toppen