fbpx

April/mai 2017 – Kypros med trening, strandliv og motivasjon

I april / begynnelsen av mai, kan det fremdeles være ettervinter i Norge. På Kypros er dagtemperatur på behagelige 18 til 22° i skyggen og frisk vanntemperatur, perfekt for en aktiv ferie. Vi reiser til Protaras kjent for å huse noen av de beste strendene på hele øya, samt folkelivet og tradisjonelle restauranter. Trening hver morgen og ettermiddag, masse tid til å slappe av, ta SPA-behandlinger, oppleve, shoppe og bare nyte. Vi hygger oss med felles middager og koser oss!

Det er gøy å trimme på ferie! Du trenger ikke være i spesielt god form for å bli med her, trimmen er lagt opp til å passe alle og opplegget er variert. Noen dager har vi både milde og tøffere økter slik at alle kan velge sine favoritter! Mange bruker en slik ferie som et avspark for å ta (enda) bedre vare på seg selv.  Ikke vær redd for å melde deg på alene – det er det mange som gjør! Felles for alle er å ha lyst på en ferie som gir noe mer og hvor det er lov til å ha fullt fokus på seg selv – ingen barn (eller andre) å passe på. Hotellet vårt Chrystal Spring Beach Hotel**** har egen strand, hage/parkanlegg, tennisbane, SPA, og mye annet i sitt tilbud. 

Dato: 24.april -6.mai 2017

Pris pr.person i delt dobbeltrom:
13 950,- Tillegg om du vil ha eget rom: Kr 3 250,

Inkludert i reisen:  Fly t/r Oslo – Kypros, 2 x 20 kg bagasje, transfer t/r flyplassen – hotell, 7 netter i delt studio på Chrystal Spring Beach Hotel (4 stjerners), halvpensjon (frokost og middag), 2 daglige treningsøkter med Kari, 2 inspirerende foredrag med Kari om kosthold og motivasjon, sosialt samvær og mye moro med andre treningsinteresserte jenter.
TRIMPROGRAM HER
Mer info? Send uforpliktende e-post jomfru@jomfrureiser.no

Melde deg på med en gang? HER

Handlekurv
Skroll til toppen