fbpx

Trimreise for “utrente” – mai i Budapest!

Den perfekte trimferien for deg som ikke har trent på lenge (eller kanskje aldri trent?) , som synes det virker litt voldsomt med “vanlige” trimreiser, eller som rett og slett foretrekker moderat trim! Dette er en fin kombinasjonsferie. På trimmen får du god forklaring, det er moderat varighet og avpasset tempo. Moderat (men effektiv)  intensitet gir lystbetont trim!
Lev litt mer – bli ferdig med daffheten!
I tillegg til trimmen har vi masse hyggelig samvær og får nyte både SPA-anlegget og den vakre byen! Flere mini-foredrag gir deg smarte tips til veien videre. 
Budapest 23.- 28.mai 2015

Kom deg ut av lenestolen og lev litt mer! 
HER kan du melde deg på med en gang!   Uforpliktende info: Ring Jomfrureiser tlf: 67 55 80 80

Tenk så deilig, å gå sommeren i møt emed me roverskudd og spenst i steget! Helsen har så inderlig godt av aktivitet i rette doser.  Selv om man vet at man kan ha stor gevinst av å trimme er det ikke alltid så lett å komme i gang. Jeg får deg i gang! Garantert! 

På denne reisen får du 3 foredrag fulle av gode tips til øvelser, intensitet, hvordan unngå skader, jeg forklarer hva du skal forvente av en personlig trener om du velger det og ikke minst:helt konkret hvordan du kan legge opp løpet når du kommer hjem igjen – full av inspirasjon og pågangsmot. Det er mange forskjellige trimtyper du får være med på. Se programmet her: » Program Budapest i mai

Se så vakkert! Her går vi morgentur.

Denne reisen gir deg virkelig det “kick-off’et” du trenger for å får en mer aktiv hverdag! En inspirerende trenings”mini”-uke med et fint program for deg som til nå har ”ligget lavt” i trimterrenget.  Om du er tykk eller tynn, høy eller lav, ung eller godt voksen – her kommer du i gang! Passer også godt om du har hatt et “ufrivillig”  treningsavbrekk på grunn av skader eller lignende og ønsker og trenger en moderat start.

Trimmegleden din vil boble frem og du merker fort  hvor enkelt, morsomt det er å trene. Denne reisen kan være starten på ditt nye (og litt sprekere) liv! Om du allerede ér litt i gang vil du også ha stor glede av opplegget. I tillegg vil du få lære om hvilken mat du skal spise mer av for å få bedre immunforsvar, bedre hud og mer energi. Du kan bestille individuell kroppsanalyse og konsultasjon hos meg og få lagt opp din personlige ”slagplan” for å bli (enda) sunnere!

Det er også satt av tid til å utforske byen enten ved å bli med på en halvdags utflukt, eller på egen hånd. Shopping i Budapest er en fryd! Vi har lov til å ha med oss 2 X 20 kilo bagasje pluss håndbagasje, så her er det bare å sikre seg flott sommergarderobe! Kulturtilbudet er omfattende og en av kveldene kan du bli med og spise middag rett ved siden av operaen med underholdning som er meget inspirert av “naboen”!

Det er viktig med rom for lat nytelse også! Du bestemmer selv tempo Hele spaavdelingen frister med deilige behandlinger og byen bugner av opplevelser innen kultur og shopping. Dette er den perfekte kombinasjonsferien!

Vi skal til Margaritaøya som er en grønn øy – midt i byen. På hver sin side av elven ligger Buda og Pest – de to bydelene som utgjør Budapest! Øya rommer en herlig park med gamle trær, en japansk hage og en rosehage, et åpent amfiteater der det arrangeres konserter og både gå- og løpebaner. Vi bor på et ekte spahotell. Øya er så deilig og grønn! Her råder det fred og ro. Vi kan arrangere piknik, leie båt og dra ut på Donau, leie kano, sykle og padle, bruke utebassenget og hele den deilige spaavdelingen og solterrassen. Etter disse fem dagene er formen og humøret på TOPP etter masse morsom aktivitet og huden silkemyk etter deilig SPA. HER kan du melde deg på med en gang!   Uforpliktende info: Ring Jomfrureiser tlf: 67 55 80 80

Koselig med båttur og middag ombord! 

  •  Sted: Budapest, Ungarn
  • Dato: 23/5-28/5 2015
  • Inkludert: Flyreise t/r, skatter, avgifter, 2 x 20 kg bagasje, transfer, 5 netter i delt dobbeltrom på 4* spahotell, frokost hver dag, 2 middager på hotellet og kveldcruise på Donau med middag,tre foredrag og trening i 4 dager av og med Kari Jaquesson.
  • Pris: NOK 11.550.-
  • Evt. tillegg: Avbestillingsavgift, Enkeltrom kr. 1.700,- Spabehandlinger og måltider utenom program.
Du kan ringe 67 55 80 80 om du vil ha mer (uforpliktende) informasjon eller melde deg på. Du kan også fly samtidig fra Bergen, Stavanger og Trondheim – ring og si fra om du ønsker å fly fra disse byene! (tilslutningsfly fra andre byer)

 

  • HER kan du melde deg på med en gang!   Uforpliktende info: Ring Jomfrureiser tlf: 67 55 80 80

alt– lig velkommen til en topp start!

  alt

Handlekurv
Skroll til toppen