fbpx

DVD-trimmet hjemme, gikk ned 16 kilo!

Ingen tvil om at det er topp å trimme hjemme. Enda bedre blir det med et godt og effektivt program. En veldig hyggelig mail fra Thorunn (37)  kom til innboksen for om lag et år siden. Hun skriver:  “Jeg vil bare takke for at jeg etter 8 år med jojo slanking, 5 ned og ti opp har jeg nå klart 15 kg fra jul med DVD step fatburner!”

Gjett om jeg ble glad! Steptrening er en av mine favoritter og jeg blir alltid glad når noen oppdager hvor gøy og effektivt det er! Å trimme regelmessig gir god helse, høyere forbrenning og mer motivasjon til å ta smartere valg på kostholdsfronten. Men hvordan har det gått med Thorunn et år etter, har hun klart å holde vekten og trimrytmen?

Thorunn  (37) jobber som hjelpepleier på et sykehjem. Med full jobb, hus og hjem og to barn hadde hun ikke lyst til å bruke tid på å kjøre til treningssenteret. Hun skaffet seg trimDVD’en Fatburner 2 – step og trimmet jevnt i et halvt år. Innsatsen ga resultater! Det ble mange hull i beltet som ble overflødige!

Før og nå – fra nesten 100 kilo, til nette 80 kilo. Ikke rart at livet blir lettere med 16 kilo mindre i “ryggsekken”. 

Flott gjort av Thorunn å velge mer aktivitet og bedre matvalg!  

   

Før & nå
Thorunn har tatt gode valg:
– Før brukte jeg tiden mest i godstolen med sjokolade og annet. Likte ikke meg selv, jeg har brukt lang tid nå, men dette er varig livsstilsendring, med mye mere hjemmelaget mat, mye frukt og grønt, å bevege seg er bare gøy!

Det er det beste jeg kan høre – at deltagere synes trimmen er gøyal og at det inspirerer til enda mer aktivitet! Å trimme hjemme er veldig enkelt og tilgjengelig og en trim-DVD koster under halvparten av en måned på treningssenter.

– Jeg ville ikke binde meg til avtaler og bruke mye penger. Hjemme kan jeg trene som jeg er, når jeg ønsker på kort tid, forteller Thorunn.

Det ene utelukker selvsagt ikke det andre, og det er mange som både trener på senter og som trener hjemme. Men man sparer mye tid og penger ved å trene hjemme.

Trimmer også i ferien
I tillegg til å trimme hjemme ble trimmen med på campingferien:
– Jeg har lagt om til ren mat og rugbrød. Stepkassen og deg på DVD er med på campingen i sommer også. Takk for motivasjonen du gir meg. Nå veier jeg 80 kg, målet er 10 kg til innen jul. Og en sprek kropp, bedre kondis, lavere blodtrykk osv. Har nå størrelse 40 i bukser fra 44/ 46.

Tidligere sommerferier har gitt ekstrakilo, men denne sommeren ble annerledes.
– Jeg holder på, jeg! Trener igjennom sommeren og bestemte meg for at denne sommeren skal jeg bli sprekere og flottere og ikke dvaskere og mange kilo opp. Jeg har funnet ut at det er ikke noe vits i å vente – slanker meg også på ferie, jeg og benytter den ekstra fritiden til å sykle, steppe, turer.

Status etter sommerferie med DVD-trim
Etter sommerferien kom det ny mail fra Thorunn.
– Hei igjen … En sommer har passert. Den har jeg brukt til å komme i bedre form, og følt meg så mye bedre, kjøpt meg nye bikinier, solet meg, gått mange turer men steppet flere ganger i uken. Særlig baken, lårene har blitt strammere, 16 kg nå, 3 størrelser, og bedre kondis og livsglede. Alt takket være fatburner step kassen som satte meg i gang på nyåret, hjemme i min egen stue. Ikke trenger jeg stor plass heller!

Vedlagt i mailen kom bilde av Thorunn i full sving i campingvognen! Du kan se en oversikt over DVD’er HER    

– Trenger ikke store plassen, her i forteltet på campingen. Så deilig etterpå – svett, gjennomtrent på 20 eller 40 minutter, noen dager tar jeg bare 8 min oppvarming for å starte dagen når kroppen er stiv og vond. Da er jeg i gang, og de motiverende morsomme folkelige kommentarene dine Kari får meg i godt humør og føler meg flink.

Har beholdt vekttapet
Thorunn har sendt meg oppdateringer underveis og det er så koselig. Jeg spurte henne om hun fremdeles er aktiv og svaret var oppløftende!
– Hei – ja det gjør jeg. Beste treningen – men driver også med ridning – svømming og litt styrketrening. Prøver å få til en gang i uken med step trening.

 Selv om en forstuet ankel har vært til noe hinder de siste to månedene har Thorunn klart å holde vekten på 80 kilo.
– Vekten er fortsatt 80 kg men kroppen har forandret seg mye – og jeg er ikke så opphengt i kg lengre – men midjemålet.

Det er faktisk veldig bra gjort å holde vekttapet på 16 kilo så lenge, og som Thorunn påpeker – midjemålet forteller mye om hvordan kroppsmassen har endret seg. Det er lurt å ikke bare bruke vekten som mål på at den nye livsstilen endrer sammensetningen, men å ta målene sine og kanskje til og med en kroppsanalyse. Men et par jeans er også en bra ”måler”. Men det aller viktigste er det Thorunn forteller om i en av sine mailer, nemlig bedre kondis og livsglede!

Tusen takk til Thorunn som fortalte om sin treningshistorie og viser at de å komme i form ikke krever mye plass eller dyrt medlemskap!
Du kan se en oversikt over DVD’er HER    


Steptrening er effektivt, men skånsomt
Steptrening er veldig skånsomt for leddene, men høyeffektiv for både kondisjon og forbrenning. På DVD’en som Thorunn har brukt er det oppvarming, som hun nøyde seg med enkelte dager, og to tyveminutters stepkondisprogram. I tillegg er det et ekstrabonusprogram med høyere intensitet og gode øvelser for rumpe og mage.

Vekten er én ting, men det skjer så mye mer
For deg som vil ned i vekt er trening uuanværlig, men er det ikke det for alle da? Ja, det er nettopp det! Det er viktig å ikke “se seg blind” på vekten som eneste mål. Også for deg som er fornøyd med vekten er dette en trening med mye gevinst. Hjertet og lungene blir sterkere, sirkulasjonen forbedres. Blodtrykk og blodsukker-regulering har så veldig godt av aktivitet og selvsagt blir alle fastere i fisken av regelmessig trim. Det er gode oppstrammingsøvelser med på DVD’en.
Humøret får seg en oppsving og sjansen for å bli rammet av depresjon er mindre når du trimmer. Kvinner med overgangsplager kan merke bedring og for menn er dette topp trening, også om det “egentlig” er annen sport du driver med. Du kan komme til å merke at det  gåt kjappere på fotballbanen om du trener step hjemme. 

Ta utfordringen og prøv 8 uker tre ganger i uken og kjenn og se resultatene! 

Du kan se en oversikt over DVD’er HER    Les også om en supre trimreiser HER

 

Handlekurv
Skroll til toppen