fbpx

Opp av lenestolen!

Nå er vi inne i den tiden på året da det tynnes ut i rekkene på treningssentrene, bare at nå er alle treningssentre og andre trimtilbud mange (alle?) steder i landet stengt og det vil nok vare en god stund til, dessverre.
Jeg “ser i kaffegruten” at i midten av januar kommer de antagelig til å måtte forlenge dette ytterligere.  Det er viktigere enn noensinne å legge en strategi for å ivareta formen. Jeg vil gjerne hjelpe deg!  Når vi er over 50 (for ikke å si over 60, 70) går det – og her må jeg være dønn ærlig med deg – rett vest med både muskelmasse, bentetthet etter bare noen få uker med inaktivitet. Og både hjerte, lunger og alle andre organer trenger bevegelse! 

Ja, ja, det er bare å bruke skog og mark” – joa – klart det er fint å komme seg ut, men å gå tur med eller uten hund er ikke nok.  Vi trenger styrke og smidighet, koordinasjon og balanse. Opp av godstolen nå, og bli med på mini-økt med digge øvelser!Husk å melde deg på invitasjonslisten ved å fylle ut skjema under videoen, så sender jeg deg invitasjon til gratis trimuke på nett med meg! Legg gjerne igjen en kommentar her også, det er så koselig!

Klikk på bildet, så starter videoen.

Fyll ut skjemaet under og motta invitasjon og e-bok med deilige stretchøvelser og morgentips!

9 hendelser på “Opp av lenestolen!”

 1. Randi Annette Lien

  Hei Kari jeg melder meg på gratis uka⭐️⭐️🎄flott❤️

 2. Sissel

  Hei Kari. Takk for dagens minitrim. Det var godt å få igang blodomløpet.
  Er egentlig den makelige typen som utsetter alt men dette vil jeg prøve å fortsette med.
  Mvh Sissel

 3. Kari Clausen

  Ja takk, dette er det jeg trenger i mitt liv! Er i bevegelse hver dag med turer med labradorene mine, men det er ikke nok for meg som nå nærmer meg 60 (!!). Jeg trenger å trene alle de andre musklene jeg har, ellers går det rett nedover. For yngre blir jeg ikke, men jeg håper jeg kan få en frisk alderdom i en ‘ungdommelig’ kropp.

 4. Solveig Håkenrud

  Hei Kari
  Jeg har trent med deg i mange år allerede. Før og etter hofteoperasjoner. Videokassett og cd har jeg kjøpt og det holder meg i form.Har meldt meg på trimmen og gleder meg

 5. Grethe

  Hei Kari. Jeg blir gjerne med på trim. Dessverre reiser vi til Oslo mandag, så dette blir foreløpig trim i 2-3 dager. For flere år siden kjøpte jeg Video 5 Fatburner, og dette har jeg brukt mye. Herlig. Men nå går jeg på Family Court to ganger pr. uke med spinning og styrke. Gått i 11 år, så da blir et ikke så mye fra nevnte video.

 6. flott økt !! skal ta med vekter neste gang!!!!

 7. kari Løken Kalsnes

  Hei Kari!
  Jeg er med og gleder meg hver dag til trimmen din!!!

 8. kari løken Kalsnes

  Hei Kari!
  Har deltatt på gratistrimmen din og meldte meg på lista di. Når kommer fortsettelsen???

 9. Jenny

  Hei.kan du legge meg til gratis uke med trim?mvh Jenny Seglem

Stengt for kommentarer.

Handlekurv
Skroll til toppen